Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită. Friptura va ieși de-a dreptul delicioasă

Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită. Friptura va ieși de-a dreptul delicioasă
Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită. Friptura va ieși de-a dreptul delicioasă

Una dintre cele mai întâlnite probleme ale gospodinelor, atunci când vine vorba despre prepararea cărnii, este frăgezirea ei. Există diferite trucuri pe care le poți aplica pentru a te putea bucura de o friptură de-a dreptul delicioasă.

 Iată care este ingredientul banal care frăgezește carnea rapid. Vei folosi această rețetă tot timpul, iar friptura pe care o vei prepara va fi de-a dreptul gustoasă!

Citește și: Ce trebuie să pui în maioneză dacă s-a tăiat. Ingredientul se află în bucătăria tuturor gospodinelor

Ingredientu l banal care frăgezeşte imediat carnea

Crăciunul bate la ușă, iar gospodinele își doresc să prepare cele mai bune și delicioase preparate pentru sărbătorile de iarnă.

Una dintre mâncărurile care nu lipsesc de pe mese, în această perioadă, este friptura. Cu toate că nu este foarte dificil să obții un rezultat pe cinste, multe gospodine au probleme, atunci când vine vorba despre frăgezirea cărnii.

Acest ingredient  banal îl poți folosi și în momentul în care prepari carnea de porc, dar și cea de vită. Dacă vei aplica acest truc, vei fi de-a dreptul surprins de rezultatul final, iar toți oamenii vor fi mulțumiți de preparatul gătit.

Românii îndrăgesc foarte mult preparatele pe bază de carne, nu numai pentru gustul delicios, ci și pentru valorile nutriționale pe care le prezintă, deoarece sunt foarte bogate în proteine. Iată cum trebuie să procedezi, dacă îți dorești ca friptura să nu iasă întărită și cu o textură dură, atunci când o scoți din cuptor.

Dacă îți dorești să eviți problemă, ai la îndemână două opțiuni.

În primul rând, trebuie să marinezi. Poți folosi doar apă minerală pentru a frăgezi carnea pentru friptură, indiferent dacă alegi să prepari friptură de porc sau de vită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită
Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ingredientul care ajută cozonacul să crească. Nu este vorba despre drojdie

Cum se frăgezește carnea cu apă minerală

Carnea este un aliment foarte bogat, din punct de vedere nutrițional, încât specialiștii recomandă introducerea sa în programul alimentar. Este foarte indicat să consumi carne, atâta timp cât nu o faci în exces.

Potrivit specialiștilor de la OMS, nu trebuie să consumăm mai mult de 500 de grame de carne de vită pe săptămână.

 Dacă avem posibilitatea financiară, ideal ar fi să mâncăm preparatele pe bază de carne alături de garnituri de legume.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a frăgezi carnea de porc sunt foarte simpli. În primul rând, se bat bucățile de carne cu ajutorul unui ciocan de bucătărie sau a unui alt instrument destinat acestei sarcini. În acest fel, fibrele din carne se vor separa, iar preparatul va fi moale.

Apoi, adaugă bucățile de carne într-un vas încăpător. Deasupra, toarnă apă minerală cât să le cuprindă pe toate.

Lasă bucățile de carne în apă minerală circa zece minute. Scoate-le, ulterior, din vas și condimentează-le. Rezultatul va fi unul delicios. După ce ai urmat acești pași, te poți bucura de un preparat gustos. Poftă bună!

Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită
Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Rețetă de Foitaje cu mere. Bune de savurat împreună cu cei dragi!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețetă de Pui la cuptor cu garnitură de legume și fructe. Ușor de preparat pentru masa de Crăciun!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies