Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită. Friptura va ieși de-a dreptul delicioasă

Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită. Friptura va ieși de-a dreptul delicioasă
Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită. Friptura va ieși de-a dreptul delicioasă

Una dintre cele mai întâlnite probleme ale gospodinelor, atunci când vine vorba despre prepararea cărnii, este frăgezirea ei. Există diferite trucuri pe care le poți aplica pentru a te putea bucura de o friptură de-a dreptul delicioasă.

 Iată care este ingredientul banal care frăgezește carnea rapid. Vei folosi această rețetă tot timpul, iar friptura pe care o vei prepara va fi de-a dreptul gustoasă!

Citește și: Ce trebuie să pui în maioneză dacă s-a tăiat. Ingredientul se află în bucătăria tuturor gospodinelor

Ingredientu l banal care frăgezeşte imediat carnea

Crăciunul bate la ușă, iar gospodinele își doresc să prepare cele mai bune și delicioase preparate pentru sărbătorile de iarnă. Una dintre mâncărurile care nu lipsesc de pe mese, în această perioadă, este friptura. Cu toate că nu este foarte dificil să obții un rezultat pe cinste, multe gospodine au probleme, atunci când vine vorba despre frăgezirea cărnii.

Acest ingredient  banal îl poți folosi și în momentul în care prepari carnea de porc, dar și cea de vită.

Dacă vei aplica acest truc, vei fi de-a dreptul surprins de rezultatul final, iar toți oamenii vor fi mulțumiți de preparatul gătit.

Românii îndrăgesc foarte mult preparatele pe bază de carne, nu numai pentru gustul delicios, ci și pentru valorile nutriționale pe care le prezintă, deoarece sunt foarte bogate în proteine. Iată cum trebuie să procedezi, dacă îți dorești ca friptura să nu iasă întărită și cu o textură dură, atunci când o scoți din cuptor.

Dacă îți dorești să eviți problemă, ai la îndemână două opțiuni. În primul rând, trebuie să marinezi. Poți folosi doar apă minerală pentru a frăgezi carnea pentru friptură, indiferent dacă alegi să prepari friptură de porc sau de vită.

Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită
Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ingredientul care ajută cozonacul să crească. Nu este vorba despre drojdie

Cum se frăgezește carnea cu apă minerală

Carnea este un aliment foarte bogat, din punct de vedere nutrițional, încât specialiștii recomandă introducerea sa în programul alimentar. Este foarte indicat să consumi carne, atâta timp cât nu o faci în exces.

Potrivit specialiștilor de la OMS, nu trebuie să consumăm mai mult de 500 de grame de carne de vită pe săptămână.

 Dacă avem posibilitatea financiară, ideal ar fi să mâncăm preparatele pe bază de carne alături de garnituri de legume.

Citește și: Avertismentul Salvamont pentru turiștii aflați pe munte: Este cod galben de vreme rea- kanald.ro

Citește și: Crimă șocantă de Crăciun! Un bărbat de 36 de ani, ucis într-un scandal cu peste 20 de persoane. Victima a fost lovită în zona capului de 4 persoane, inclusiv un minor de 14 ani, pe care nu îi cunoștea- stirilekanald.ro

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a frăgezi carnea de porc sunt foarte simpli. În primul rând, se bat bucățile de carne cu ajutorul unui ciocan de bucătărie sau a unui alt instrument destinat acestei sarcini. În acest fel, fibrele din carne se vor separa, iar preparatul va fi moale.

Apoi, adaugă bucățile de carne într-un vas încăpător. Deasupra, toarnă apă minerală cât să le cuprindă pe toate. Lasă bucățile de carne în apă minerală circa zece minute. Scoate-le, ulterior, din vas și condimentează-le. Rezultatul va fi unul delicios. După ce ai urmat acești pași, te poți bucura de un preparat gustos. Poftă bună!

Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită
Ingredientul secret care frăgezește imediat carnea de porc sau de vită[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Rețetă de Foitaje cu mere. Bune de savurat împreună cu cei dragi!



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețetă de Pui la cuptor cu garnitură de legume și fructe. Ușor de preparat pentru masa de Crăciun!

TEST: Cât de darnic ești? Răspunde doar la aceste întrebări!

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Rețeta Annei Lesko pentru cozonacul cu nucă și vișine. Care este secretul artistei

Veronica, pe cale să ia o decizie radicală în relația cu Ahmed: „O să pun punct”. Incredibil ce se va întâmpla în „Casa iubirii”, în ediția de sâmbătă, 27 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies