Intrigi amoroase la”Puterea Dragostei”! Cine a pus ochii pe Manuela și ce trebuie să facă să o cucerească

Intrigi amoroase la”Puterea Dragostei”! Cine a pus ochii pe Manuela și ce trebuie să facă să o cucerească
Intrigi amoroase la”Puterea Dragostei”! Cine a pus ochii pe Manuela și ce trebuie să facă să o cucerească

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a pus de curând punct relației pe care o avea cu Ricardo. Doar că, așa cum era de așteptat, o bombă sexy ca ea nu duce lipsă de admiratori.

Cu toate acestea, de curând, Manuela de la ”Puterea Dragostei” este curtată intens de un alt concurent din show-ul moderat de Andreea Mantea, lucru care evident, o măgulește pe focoasa brunetă, dar, de această dată, jură ea, nu se va mai arunca cu capul înainte.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Citeste si: Cum sunt filmați de fapt concurenții de la Puterea Dragostei! Unde se află camerele din casă VIDEO

Mai exact, Manuela de la ”Puterea Dragostei ”, deși a trecut peste despărțirea urâtă pe care a avut-o de Ricardo, este mult, mult mai prevăzătoare.

Știu că Marius mă place, că mă curtează, nu sunt oarbă ca să nu îmi dau seama. Și, ca să fiu sinceră, nu mă deranjează deloc”, ne-a spus, chicotind, Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, ne-a mai dezvăluit bruneta, Marius are de muncă în casa ”Puterea Dragostei” pentru ca Manuela să se lase convinsă să formeze un cuplu cu el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Are de muncă, nu glumă. Nu mai vreau să mă arunc într-o relație, așa că Marius va avea de dovedit câteva lucruri ca să mă cucerească. E adevărat, e un tip simpatic, dar nu ajunge asta. Trebuie să fie să fie atent, romantic, să mă facă să râd, să mă susțină în absolut orice, să mă “tragă de mâneca” atunci când o iau pe “arătură”.

Normal, să mă respecte și să aibă încredere în mine. Iar eu asta cer de la un bărbat și, sincer, ofer același lucru, uneori chiar mai mult”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”. 

Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Ricardo, după despărțire

Atunci când l-am cunoscut pe Ricardo am simțit ca trăiesc cea mai frumoasa poveste de iubire de până acum, pentru că totul era roz, se comporta exemplar cu mine, însă, după ce am oficializat relația în emisiune, au

început certurile și discuțiile”, povestește Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Nelămurită cu privire la ce se petrece între ea și Ricardo, Manuela a apelat la sfaturile Biancăi de la ”Puterea Dragostei”, aceasta din urmă reușind să îi deschidă ochii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Bianca Comănici a fost cea care m-a ajutat oarecum să îmi dau seama că nu totul era așa cum îmi imaginam eu sau cum mă făcea el sa cred. Și a avut dreptate, pentru că după ce ne-am despărțit el și-a arătat adevarata față. A dat în mine cu tot felul de vorbe și acuzații total neadevărate, crezând ca poate-poate, așa o sa mă facă să plec din emisiune.

De fapt, ăsta a și fost gândul meu la un moment dat, însă am ajuns la concluzia că nu am de ce să renunț la o experiența atât de frumoasa unde, poate, cândva chiar o să întâlnesc pe cineva sincer și cu suflet curat, un bărbat care să mă iubească și să mă respecte.(...) În momentul de față mă simt rănită și dezamagită pentru că nu credeam că un om căruia i-am oferit încredere, respect și sentimente, poate să emane atâta răutate. E trist...”,  ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

Alex Bobicioiu s-a iubit cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”?

”În momentul de față eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie. Îl respect și îl apreciez pe Alex, așadar, noi o sa rămânem prieteni”, ne-a spus, acum ceva vreme, bomba sexy Manuela Oprișiu de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, ne-a explicat focoasa brunetă, despărțirea lor nu are, culmea, niște motive serioase în spate. ”Cred că e vorba de distanță, că nu a fost să fie. Nu avem să ne reproșăm nimic”, ne-a mai spus Manuela, tânăra femeie de afaceri din Alba Iulia, fostă Miss, despre relația pe care a avut-o cu Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, Alex Bobicioiu neagă relația de dragoste cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”. ”Discuțiile dintre mine și Manuela s-au rezumat la faptul că îmi este dor de casa Puterea Dragostei, eu spunându-i ca nu știu încă pentru cine aș dori să intru. Tot referitor la Manuela, vreau să menționez că relația dintre mine și ea a fost una strict de amiciție, având împreuna și o colaborare. Mai multe cred că au spus, nu prea subtil, Roxana și Jador. Oricum, mai mult de “friends with benefits” nu a fost între noi...”, explică Alex Bobicioiu despre relația pe care a avut-o cu Manuela de la ”Puterea Dragostei”.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies