Investițiile pe care Adina Buzatu le face pentru a-și menține frumusețea: “Întotdeauna fac lucruri pentru mine.”

Investițiile pe care Adina Buzatu le face pentru a-și menține frumusețea: “Întotdeauna fac lucruri pentru mine.”
Investițiile pe care Adina Buzatu le face pentru a-și menține frumusețea: “Întotdeauna fac lucruri pentru mine.”

Vedeta a vorbit despre sumele de bani date în saloanele de cosmetică.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist  specializat în vestimentație masculină și fondatorul unui renumit brand de haine. Înainte să devină cunoscută pentru ceea ce face, a început cu munca de jos și a lucrat încă de la o vârstă fragedă până când și-a dat seama ce și-ar dori cu adevărat să facă. Aparițiile ei de acum sunt de fiecare dată alese cu grijă, iar aceasta este mereu atentă la cum se afișează în fața oamenilor sau în fața camerelor de filmat.

Cât de mult investește Adina Buzatu în frumusețe

Citește și: Ce spune Adina Buzatu despre haine. Ce dorește să îi învețe pe oameni prin articolele vestimentare: “Ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează.”

Adina Buzatu
Adina Buzatu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Adina Buzatu critică persoanele care cumpără haine cu logo pe ele: „Dacă tu cumperi un produs doar să scrie mare, pentru ca celălalt să vadă că tu ai bani, atunci este o greșeală.”

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, în urmă cu aproape un an, cunoscuta Adina Buzatu a vorbit despre procedurile de înfrumusețare care o ajută să aibă de fiecare dată un ten de invidiat și să apară impecabil în fața oamenilor.

Întrebată cât anume o costă frumusețea, a mărturisit că nu a reușit niciodată să facă un calcul și nici nu cred că ar trebui să facă acest lucru, însă muncește chiar și 16 ore pe zi. Atunci când este liberă, îi place să facă ceva și pentru ea. Niciodată nu dă deoparte sportul, iar dacă nu are timp să ajungă la saloanele de cosmetică, își aplică tratamente de față acasă. 

“Mă costă. (Nr. Frumusețea). Nu știu să vă spun exact că nu am făcut niciodată un calcul. Cred că nu ar trebui să fac calculul acesta, dar mă costă. Însă pentru mine este foarte important să am grijă de mine, mă simt bine când o fac, îmi iau energia de acolo. Lucrez 12-14 ore pe zi, dar am nevoie de o oră, două ale mele, cu un masaj și sport sau cu un tratament cosmetic și sport.

Întotdeauna fac lucruri pentru mine și dacă nu am timp să ajung la salon, fac acasă. Îmi pun o mască, îmi fac un scrub și așa mai departe. Este sigur este cea mai scumpă plăcere a mea.”, a povestit frumoasa blondina.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Adina Buzatu, greșeli de stil pe care trebuie să le evităm: „Oamenii rafinați, oamenii cu gust și care își permit, își cumpără haine care nu se văd, care nu țipă și care nu au logo-uri!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies