Ioana Filimon, test suprem pentru iubitul ei! Cât de fidel este partenerului vedetei: „Era plecat din țară și...”

Ioana Filimon, test suprem pentru soțul ei!
Ioana Filimon, test suprem pentru soțul ei!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a întins o cursă de zile mari iubitului ei pentru a-i testa fidelitate!

Ioana Filimon a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” săptămâna trecută și chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, vedeta dorește în continuare să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Recent, tânăra a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei și a dezvăluit chiar un episod foarte amuzant care l-a avut în prim-plan pe bărbat.

Citeste si: Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul făcut de frumoasa vedetă

Ioana Filimon i-a testat fidelitatea iubitului ei!
Ioana Filimon i-a testat fidelitatea iubitului ei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Ioana Filimon, mai îndrăgostită ca niciodată!

Fosta concurentă a emisiunii de modă de la Kanal D a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Viva.ro, despre relația pe care o are cu iubitul său. Ei bine, tânăra brunetă este îndrăgostită până peste cap de el și mărturisește chiar că de cele mai multe ori simte fluturi în stomac atunci când îl vede, deși a trecut destul de mult timp de când sunt împreună.

Pe de cealaltă parte, bărbatul este foarte atent cu ea, iar atunci când greșește își cere iertare în moduri cel puțin inedite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioana Filimon a povestit că la un moment dat se supărase destul de tare pe el, asta până când acesta i-a adus în fața casei un solist care i-a cântat toate piesele preferate, lucru ce a emoționat-o în adevăratul sens al cuvântului.

„M-a supărat un pic iubitul meu și nu mai știa ce să facă să mă împace, pentru că sunt încăpățânată.  Eram acasă și a chemat un interpret de la mine din zonă, a pus în mașină boxe și stația… Mi-a cântat melodiile care îmi plac în fața casei, până am ieșit. Mi-a adus și flori, și cadouri, și a fost o surpriză frumoasă, am fost foarte emoționată", a povestit Ioana Filimon, pentru sursa menționată anterior.

Citeste si: Anda Adam, decolteu de milioane în gala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cum a fost apreciată ținuta artistei

Ioana Filimon, mai îndrăgostită ca niciodată!
Ioana Filimon, mai îndrăgostită ca niciodată![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ioana Filimon, test suprem pentru iubitul ei!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a testat fidelitatea iubitului ei într-un mod mai puțin obișnuit. Vedeta a mărturisit că l-a așteptat la puctul de frontieră, să se întoarcă din străinătate. La acel moment, bruneta s-a îmbrăcat într-o ținută foarte sexy și a încercat să vadă dacă o ia la ocazie, însă gestul făcut de acesta a lăsat-o fără cuvinte.

„Și eu, de curând, am făcut un gest care l-a impresionat. Iubitul meu era plecat din țară și m-am dus cu prietena mea să îl aștept la graniță, la venirea acasă. M-am îmbrăcat în fustă scurtă, afară ploua, eram pe tocuri și așteptam să văd dacă mă ia la ocazie. Îl sunam să văd pe unde este, iar când mi-a spus că a trecut punctul de frontieră, m-am pus în mijlocul drumului.

Am văzut de departe mașina lui și, când a ajuns în apropierea mea, nu numai că nu a oprit, dar m-a și ocolit și și-a văzut de drum. Până la urmă, s-a oprit după apelul meu telefonic. A fost și o bilă albă pentru el și i-a plăcut surpriza, că am venit să îl întâmpin și am dorit să mai scurtez timpul până să ne revedem”, a mai spus Ioana Filimon. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Radu Vâlcan a plecat de acasă cu doi dintre copii! Ce i-a spus Adelei Popescu: „Nu știu cum este la tine...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies