Ion Șmecherul, filmat înainte să moară! S-a aflat ce a spus bărbatul în ultimele momente din viață

Ion Șmecherul, filmat înainte să moară!
Ion Șmecherul, filmat înainte să moară!

Ion Șmecherul a fost filmat cu puțin timp înainte să moară! Ce mesaj a transmis ciobanul

Ion Șmecherul s-a stins din viața la vârsta de 34 de ani, iar în urma lui a lăsat o avalanșă de suferință și regrete, mai ales din partea familiei Sterp care a avut grijă să-i pună la dispoziție toate lucrurile de care avea mare nevoie. De curând, s-a aflat ce a spus bărbatul în ultima filmare, iar mesajul este de-a dreptul uimitor.

Citeste si: Cui îi va rămâne casa lui Ion Șmecherul, construită de familia Sterp? Artistul le-a dezvăluit fanilor toate detaliile

Ion Șmecherul, filmat înainte să moară!
Ion Șmecherul, filmat înainte să moară![Sursa foto: Captură YouTube]

Ion Șmecherul, filmat înainte să moară!

Ion Mocanu, cunoscut în mediul online sub numele de Ion Șmecherul, a devenit viral pe YouTube după aparițiile spectaculoase din vlogurile fraților Sterp, acolo unde fanii se amuzau copios pe seama replicilor pe care bărbatul de 34 de ani le spunea mai mereu. În ultimul clip filmat, Ion Șmecherul a încercat să le transmită tuturor celor care îl urmăreau sărbători fericite, în condițiile în care era evident sub influența alcoolului.

„Mă aflu cu șefu’ Ionel. Vă pup! Sărbători fericire, un an nou fericit, un Crăciun fericit! Să trăiască lumea!”, a spus Ion Șmecherul în filmare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fanii lui Ion Șmecherul sunt de părere că acesta și-a presimțit moartea și că a făcut urările respective cu mult timp înainte de sărbători fiindcă știa ce se va întâmpla.

„A simțit săracu’ că moare”, „Ne-a dorit Crăciun fericit, an nou fericit. Săracu, Dumnezeu să-l ierte” și „A avut atâta noroc de o familie atât de bună precum familia Sterp, încât el nu trebuia decât s-o lase mai ușor cu băutura…Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! O să ne lipsești, prietene!”, au fost câteva dintre comentarii lăsate de internaiți la filmarea respectivă.

Citeste si: Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară! "A fost gravidă" Ce s-a întâmplat cu ea după decesul bărbatului

Ion Șmecherul, filmat înainte să moară!
Ion Șmecherul, filmat înainte să moară![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culiță Sterp, despre moartea lui „Ion Șmecheru”

Artistul și-a anunțat fanii că bărbatul s-a stins din viață și a explicat ce s-a întâmplat de fapt. Cu toate că „Ion Șmecheru” era foarte muncitor și mereu pus pe glume, a căzut în patima alcoolului, iar organismul său nu a mai putut face față. Vestea tragică a venit ca un șoc pentru frați, asta după ce bărbatul a intrat în comă, iar inima lui a încetat să mai bată. 

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”  , a mărturisit Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Culiţă Sterp a spus adevărul despre moartea lui Ion Şmecherul: "El de o lună de zile era în concediu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies