Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară! "A fost gravidă" Ce s-a întâmplat cu ea după decesul bărbatului

Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară!
Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară!

Ion Șmecherul, bărbatul pe care cei din familia Sterp l-au ajutat să își construiască propria casă, avea o iubită de care se despărțise!

Ion Șmecherul, ciobanul devenit viral pe internet, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Bărbatul a ajuns celebru după ce a apărut în mai multe vlog-uri amuzante alături de Iancu și Culiță Sterp, cei care l-au și ajutat anul trecut să își construiască propria casă. Pe lângă familia artistului, Ion Șmecherul avea și o iubită, Simona, de care se despărțise înainte cu puțin timp să moară. 

Citeste si: Familia Sterp, în doliu după moartea lui „Ion Șmecherul”: „Din păcate a avut patima aceasta...”

Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară!
Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară![Sursa foto: Captură YouTube]

Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecherul

A avut o soartă grea de mic copil, iar casa pe care cei din familia Sterp l-au ajutat să și-o construiască era marea lui fericire. În urmă cu doar un an, Ion Șmecherul a primit o mică locuință, cu tot ce avea nevoie în interior.

Ulterior, tânărul de doar 34 de ani a apărut într-un alt filmuleț realizat de Culiță Sterp, acolo unde a vorbit puțin și despre Simona, iubita lui, despre care nu avea o părere foarte bună la momentul respectiv.

„Nu, nu-mi mai trebuie Simona. Să stea acolo. Nu am mai vorbit cu ea. A avut 6 bărbați de când a plecat de la mine. Eu aflu de la soră-sa că ea stă aici.

A zis că avut 6 barbați. A fost gravidă, dar nu mai e", spunea Ion Șmecheru' în ultima sa apariție pe YouTube.

Simona, cea care a fost iubita celebrului cioban, mai are o soră. Femeia este mămică și locuiește împreună cu bebelușul ei într-o casă poziționată foarte aproape de cea pe care i-au construit-o frații Sterp lui Ion.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina, iubita lui! Ce planuri are vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Știu foarte clar ce vreau”

Cine a fost Ion Șmecherul, protejatul familiei Sterp?

Bărbatul era mai mereu prezent în vlogurile lui Iancu Sterp, iar fanii se amuzau copios pe seama atitudinii sale și glumelor pe care le făcea.

Vestea tragică a venit ca un șoc pentru frați, asta după ce bărbatul a intrat în comă alcoolică, iar inima lui a încetat să mai bată.

Frații Sterp i-au fost mereu aproape și chiar i-au construit o locuință, acolo unde i-au pus la punct toate lucrurile de care avea nevoie pentru a nu mai duce lipsă de nimic, iar în schimbul acestora bărbatul le-a promis că va renunța la alcool, însă nu a respectat vorba.

Citeste si: Tatăl lui Jador, dezvăluiri despre despărțirea artistului de iubita sa, Georgiana Elisei! S-au separat sau nu cei doi: „Îmi cunosc bine fiul”

Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară!
Ion Șmecherul se despărțise de iubita lui, Simona, înainte să moară![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea.

Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL” 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit   atât de multe vorbe de-ale lui... glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus.

Iarna trecută a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți... însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre.   Din păcate a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. 😓

Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte!

Odihneste-te in pace, suflet bun! 🥺💔”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp, Geta.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina, iubita lui! Ce planuri are vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Știu foarte clar ce vreau”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies