Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina, iubita lui! Ce planuri are vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Știu foarte clar ce vreau”

Victor Slav și Selina
Victor Slav și Selina

Prezentatorul de televiziune face noi dezvăluiri depsre o posibilă căsnicie cu Selina, actuala lui iubită! Se gândesc cei doi la copii?

Încă de la primele apariții pe micile ecrane a făcut ravagii în rândul domnișoarelor, căci Victor Slav a știut întotdeauna cum să se expună, iar aspectul fizic și atitudinea i-au fost de mare ajutor. Acum este unul dintre cei mai apreciați bărbați din lumea mondenă, are o carieră de succes și o mulțime de admiratoare foarte curioase de ceea ce se întâmplă în viața lui amoroasă. Ei bine, nu mai este un secret faptul că Victor Slav a ales-o pe Selina, o tânăra blondină superbă de care s-a îndrăgostit la prima vedere și cu care trăiește acum cele mai frumoase clipe

din viața lui. Fanilor nu le-a mai rămas decât să se întrebe când se vor căsători și când vor da naștere unui copil, dar despre acest lucru a vorbit chiar el!

Citeste si: Viviana Sposub, dezvăluiri despre certurile cu George Burcea! Cine dă startul discuțiilor: „Eu mă aprind cel mai repede”

Victor Slav, tată pentru a doua oară?
Victor Slav, tată pentru a doua oară?[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, despre nunta cu Selina, iubita lui!

Într-un interviu acordat Viva.ro, Victor Slav a făcut noi dezvăluiri despre planurile lui de viitor în care este implicat, bineînțeles, și Selina, iubita lui. Întrebat dacă își dorește să devină din nou tătic, co-prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” susține că nu exclude acest lucru și că nu s-a gândit până acum la faptul că pe viitor ar putea deveni tată pentru a doua oară. 

„Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a spus Victor Slav pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Andreea Tonciu, declarație de dragoste pentru soțul ei după ce s-a zvonit că divorțează: „Tot ce iubesc...”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina
Victor Slav, detalii despre nunta cu Selina[Sursa foto: Instagram]

După cum a recunoscut și el, nu este adeptul programării, astfel că nu își face planuri în avans pentru posibilitatea de a deveni din nou tată, la fel fiind și în cazul căsniciei. Deși se declară un familist convins, Victor Slav este de părere că lucrurile ar trebui să se desfășoare întotdeauna în ritm natural, fără ca nimeni să le forțeze.

„Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc.

Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt  adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată „niciodată”, a mai declarat Victor Slav, potrivit sursei citate mai sus.

Citeste si: Tatăl lui Jador, dezvăluiri despre despărțirea artistului de iubita sa, Georgiana Elisei! S-au separat sau nu cei doi: „Îmi cunosc bine fiul”

Victor Slav
Victor Slav[Sursa foto: Instagram]

Victor Slav, noi detalii despre Selina: „Îmi oferă liniște”

De fiecare dată când a fost întrebat, Victor Slav a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitei lui. Este evident faptul că nu își poate lua ochii de la ea și că o iubește enorm, dat fiind faptul că Selina este foarte atentă și îl înțelege, mai ales în toată această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care
o traversăm cu toții. Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia, și am găsit toate aceste lucruri lângă ea. Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață”, afirmă Victor Slav.

Citeste si: Like Creața, noi detalii despre cea de-a doua sarcină: „M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Victor Slav și Selina
Victor Slav și Selina[Sursa foto: Instagram]

Spre deosebire de relațiile pe care le-a avut în trecut, Victor Slav a ales de data aceasta să se afișeze foarte rar cu iubita lui, însă nimeni nu știe de ce. Cu toate că nu se declara ca fiind un bărbat gelos și chiar spune că acest lucru este de domeniul trecutului, co-prezentatorul recunoaște că nu poate lăsa lucrurile la voia întâmplării.

„Nu sunt gelos. Am ajuns la vârsta la care știu foarte clar cine sunt, ce vreau și gelozia nu își mai are locul. Asta nu înseamnă că nu îmi pasă de femeia de lângă mine. Nu poți lăsa lucrurile la voia întâmplării, este important ca
femeia de lângă tine să vadă că te interesează, că ești implicat în relație”, a mai subliniat Victor Slav.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram! La cine se referă fashion editorul: „Eu nu vă pot da decât block!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Anca Serea, cu perfuzii la spital! Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă: „Am mari probleme...”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies