“Irinia, nu uita!” Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit! Killa Fonic i-a transmis un mesaj umilitor în ultima piesă lansată

“Irinia, nu uita!” Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit! Killa Fonic i-a transmis un mesaj umilitor în ultima piesă lansată
“Irinia, nu uita!” Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit! Killa Fonic i-a transmis un mesaj umilitor în ultima piesă lansată

Killa Fonic și Irina Rimes și-au luat rămas bun în urmă cu ceva timp, însă cântărețul, care nu se laudă cu un succes la fel de mare ca al fostei partenere, pare că nu dorește să se rupă de trecut.

În urmă cu doar câteva zile, Killa Fonic și-a lansat ultimul album de studio. Mai mult de atât, una dintre melodii are legătură cu Irina Rimes, fosta lui iubită.

Killa Fonic nu a dat-o uitării pe Irina Rimes, însă îi face în ciudă cu noua iubită

Cei doi artiști s-au iubit nespus de mult, chiar dacă pentru puțin timp, însă s-au gândit că povestea lor de dragoste are toate șansele să dureze ani întregi.

Irina Rimes și Killa Fonic au hotărât să se despartă, însă artistul nu a uitat-o. Acest lucru s-a observat cel mai clar într-una din piesele lansate recent, “Bucharest-Milano”. După cinci ani de la separare, acesta i-a transmis fostei sale partenere de viață un mesaj în versuri. Killa Fonic a avertizat-o că ar putea să de mai multe detalii despre ce s-a întâmplat între ei. 

Citește și: Cine a fost Nosfe. „Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor"

Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal."

Killa Fonic, amenințări la adresa Irinei Rimes

„Irina, nu uita, ți-am dăruit povești, bandana/ Sex, zâmbești, încă miroase a marijuana/ Mai mult nu spun, știi, nu sunt sifon-na-na/ Îmi pare rău, dar mă iubește mai mult Dana” (actuala

lui iubită), a fost mesajul agresiv pe care Killa Fonic i l-a transmis Irinei, după ce în melodia „Bandana” Irina Rimes cânta pe refrenul unei piese din trecut, dedicată lui:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Ți-am purtat și haina/ Ți-am purtat bandana/ Ți-am purtat mirosul de marijuana”.

Se observă cu ochiul liber că el încă o poartă în inimă pe Irina, deși i-a spus că actuala parteneră de viață îi oferă iubirea de care are nevoie.

Citește și: ,,Oricât de greu mi-ar fi în viață mă ridic.” Ana Morodan, despre afecțiunea cu care se confruntă în viața de zi cu zi

Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit[Sursa foto: Instagram]

Lucrurile pe care le făceau foștii parteneri în timpul concertelor

Irina și Killa au dezvăluit destul de târziu faptul că formează un cuplu. Într-un live pe Twitch însă, artista i-a mărturisit unui streamer ce gesturi romantice obișnuiau să facă cei doi în timpul concertelor.

„Killa ieșea cu un balon roșu la concert, făceam asta amândoi, de fapt. Eu în turneul meu, el în turneul lui”,

a dezvăluit Irina Rimes.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

Irina Rimes, cuvinte agresive din partea fostului iubit[Sursa foto: Facebook]

Killa Fonic, dependent de relații intime

Invitat în cadrul unui podcast, Killa Fonic a destăinuit că este dependent de relații intime.

“Am avut 10 ani la rând. (n.r. depresie) Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine. Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă, Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește”, a povestit Killa Fonic.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Denis Roabeș, de la The Motans, nuntă în secret? Care este indiciul ce l-a dat de gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies