„Își dădeau cu părerea că sunt nu știu cum. Ei ceea ce vedeau, credeau.” Ce a spus Sânziana Buruiană despre oamenii care i-au subestimat inteligența

„Își dădeau cu părerea că sunt nu știu cum. Ei ceea ce vedeau, credeau.” Ce a spus Sânziana Buruiană despre oamenii care i-au subestimat inteligența
„Își dădeau cu părerea că sunt nu știu cum. Ei ceea ce vedeau, credeau.” Ce a spus Sânziana Buruiană despre oamenii care i-au subestimat inteligența

În cadrul emisiunii „Bărbați vs. Femei” Sânziana Buruiană și-a deschis sufletul și a abordat mai multe subiecte. Vedeta a vorbit despre viața de mamă, dar și despre cum era percepută de oamenii care o urmăreau, înainte să aibă copii.

Vedeta a vorbit și despre a treia sarcină, dar și despre cum o percepeau oamenii în momentul în care figura ei era destul de prezentă pe micile ecrane. 

Citește și: „Nu m-am oprit niciodată din alăptat.” Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani

Sânziana Buruiană, replică pentru răutăcioși

În momentul în care a participat la un show destul de cunoscut, blondina își crease un personaj, dar din păcate, mulți oameni credeau că așa este ea și i-au pus o etichetă.

Se pare că blondina a fost afectată, deoarece primea foarte multe comentarii răutăcioase, dar pe parcurs lucrurile s-au remediat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Mă șoca că lumea nu înțelegea că totul este la caterincă. Își dădeau cu părerea că sunt nu știu cum. Ei ceea ce vedeau, credeau.

Oamenii își făcuseră o părere deformată. În timp, mi-am remediat-o. De când le am pe fetițe, numai lucruri bune îmi scriu. La început puneam la suflet comentariile negative, dar după aceea știam cine sunt și ce pot. Eu îmi făcusem un personaj. Asta a fost la vremea respectivă, asta se și cerea. Fiecare devenea viral prin firea lui. Am preferat în loc de ceartă, mai bine să fiu drăguță și haioasă.",
a declarat Sânziana Buruiană la “Bărbați vs Femei”.

Ce a spus Sânziana Buruiană despre al treilea copil

Sânziana Buruiană a clarificat că nu așteaptă un al treilea copil și nu este însărcinată. Ea a menționat că nu se gândește la aceasta deoarece este foarte ocupată cu activitățile alături de fiicele sale. Chiar dacă inițial planul ei era să aibă un singur copil, Dumnezeu a decis altfel și a binecuvântat-o cu doi copii, ceea ce o face fericită.

Cu toate acestea, nu are în plan să aibă un al treilea copil și nu se vede în rolul de mamă de băiat.

„Nu aștept al treilea bebeluș, nu sunt însărcinată. Eu nu m-am gândit deloc la chestia asta pentru că eu sunt foarte prinsă cu tot felul de activități cu fetele mele.  Nu poți să știi planurile lui Dumnezeu, ale mele erau să am un singur copil, dar dacă Dumnezeu a vrut doi, e foarte bine și eu sunt foarte fericită, dar eu nu am în plan al treilea copil și nu m-aș vedea mamă de

băiețel. Nu sunt genul persoană care am făcut un copil ca să îmi iasă băiețel", a explicat Sânziana Buruiană, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: “Hai să fim mai buni!” Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Sânziana Buruiană. „Lucrez o singură oră pe zi!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies