Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta? „Știu că niciodată nu mi-ar cere ea orice, oriceul ăla fiind ceva care să mă pună în pericol!”

Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta? „Știu că niciodată nu mi-ar cere ea orice, oriceul ăla fiind ceva care să mă pună în pericol!”
Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta? „Știu că niciodată nu mi-ar cere ea orice, oriceul ăla fiind ceva care să mă pună în pericol!”

Afaceristul a vorbit despre o posibilă împăcare cu fosta lui iubită.

După o relație tumultuoasă cu certuri și împăcări, Alex Bodi și Ema Uta se pregăteau să ajungă în fața altarului, când drumurile lor au luat-o în direcții diferite. Astfel, afaceristul și makeup artistul și-au aruncat cuvinte grele în mediul online. Acum să a trecut furtuna, însă, Alex Bodi a vorbit în cadrul podcastului moderat de Bursucu despre o posibilă împăcare cu Ema Uta.

Alex Bodi își dorește să se împace cu Ema Uta

Citește și: Alex Bodi vorbește deschis despre întâlnirea dintre el și Ema Uta în Mykonos: „Eu am căutat-o pe ea. M-am dus la ea la hotel. Știam că e în Mykonos când m-am dus și eu acolo.”

Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta?
Alex Bodi [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce spune Ema Uta despre susținerea dintre femei și motivul pentru care nu sunt unite în societate. „Eu cred cu tărie că noi ar trebui să luăm exemplu de la bărbați.”

Afaceristul este în stare să meargă până în pânzele albe pentru a-i recâștiga încrederea fostei sale iubite.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

I-am spus că vreau să ne împăcăm. Nu contează cum a simțit-o și ce cred eu. Nu pot să afirm eu chestii în numele ei. Tu m-ai întrebat pe mine dacă m-aș împăca, iar eu am zis că da, dar de ea, ce gândește, ce simte, chiar dacă știu unele lucruri sau mi-am dat eu seama sau poate le-am simțit într-un anumit fel, când ești și vorbești față-în-față, când vorbești la telefon, când trece un timp, când trec tensiuni sau când sunt tensiuni și certuri, nu poți să le cataloghezi sau să mă apuc eu să îmi dau

cu părerea. Eu zic de mine. Aici e vorba de ce zic eu, ce simt eu și de ce trebuie să spun eu. Orice e mult spus, dar aș putea accepta orice pentru că știu că niciodată nu mi-ar cere ea orice, oriceul ăla fiind ceva care să mă pună în penibil sau pericol. Nici nu știu dacă și-ar fi dorit să fiu aici. 90% dintre femei ce și-ar dori să zică un bărbat că te iubește sau că ai făcut, dregi și să ai din nou viața pe care o ai.
Poate că nici nu ar fi ezitat. Eu i-am făcut ei niște promisiuni fără niciun fel de compromisuri. Ema nu face compromisuri. Eu i-am spus ce am făcut și în trecut și în prezent, iar dacă voi mai face va fi pur și simplu sufletește, fără niciun fel de monedă în schimb. La noi nu a fost niciodată vorba de facem așa ca să iei așa. Nu. Asta este diferența dintre multe iubiri, mai ales în ziua de astăzi
.”, a declarat Alex Bodi.

Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta?
Ema Uta[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce face Carmen de la Sălciua atunci când se întoarce dimineața de la evenimente! „Am avut și am fluctuații în care mă îngraș! În funcție de programul haotic pe care îl am.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies