Își mai dorește Cristina Șișcanu încă un copil? Care sunt fricile prezentatoarei TV. „Am avut o strângere de inimă și uite că timpul a trecut, îmi pare și rău.”

Își mai dorește Cristina Șișcanu încă un copil? Care sunt fricile prezentatoarei TV. „Am avut o strângere de inimă și uite că timpul a trecut, îmi pare și rău.”
Își mai dorește Cristina Șișcanu încă un copil? Care sunt fricile prezentatoarei TV. „Am avut o strângere de inimă și uite că timpul a trecut, îmi pare și rău.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre dorințele cu privire la copii.

Cristina Șișcanu, îndrăgita și cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde împarte prin filmulețele sale tot felul de trucuri, ținute, sfaturi, cere păreri de la urmăritorii săi, având o comunitate unită cu care păstrează legătura. Împlinită din punct de vedere personal și profesional, aceasta are un copil cu Mădălin Ionescu și locuiește și alături de Filip, băiatul din prima căsnicie a soțului ei.

Își mai dorește Cristina Șișcanu un copil?

Citește și: Cristina Șișcanu, răspunde urmăritorilor care i-au spus că îi pasă doar de haine. „O femeie neglijentă cu ea e clar că are și niște probleme de caracter.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Motivul fericirii pentru Cristina Șișcanu. Mesajul pe care l-a postat prezentatoarea TV pe rețelele de socializare. “Eu sunt minunată!”

Deoarece este mereu activă în mediul online, aceasta a făcut un live pe rețelele de socializare, unde ales să răspundă tuturor curiozităților persoanelor din jurul ei, astfel că aceasta a răspuns la o întrebare adresată foarte des, și anume dacă își mai dorește un copil.

Prezentatoarea TV a spus că da, dar tot este înconjurată de mai multe emoții. În ultimii ani a tot trecut prin mai multe stări, iar dacă nu ar fi izbucnit războiul, ea spune că ar fi avut deja copilul. În momentul în care evenimentul nefericit s-a întâmplat, multe persoane și-au schimbat traiectoria, iar fricile i-au înconjurat. Este și cazul prezentatoarei TV, care spune că și-a dorit, însă mereu a avut o strângere de inimă, iar acum începe să regrete, mai ales că face 40 de ani.
Încă este nedumerită, dar cu toate acestea, își dorește din tot sufletul. „Da. (Nr. Că vrea să mai facă copii). Dar parcă tot am așa o emoție. În ultimii ani, recunosc, am avut mai multe stări. Pot să spun că dacă nu începea războiul, eu aveam deja copilul. Faptul că a început războiul, m-a speriat, nu știam ce și cum, foarte multă lume și-a schimbat planul în diverse direcții din cauza acestui eveniment și m-am speriat atunci.
După tot timpul am avut o strângere de inimă și uite că timpul a trecut, îmi pare și rău, anul acesta fac 40 de ani. Sunt foarte nedumerită în sensul acesta. Dar ca idee, îmi doresc, doar că mă mai apucă niște frici. Asta e singura chestie. Dar așa, aș vrea cu tot sufletul.”
, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ținuta Cristinei Crișcanu pentru vară. Cum s-a afișat vedeta TV, după ce a fost criticată pentru rochiile lungi? „Am și eu o rochie așa pentru vara asta.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies