Motivul fericirii pentru Cristina Șișcanu. Mesajul pe care l-a postat prezentatoarea TV pe rețelele de socializare. “Eu sunt minunată!”

Motivul fericirii pentru Cristina Șișcanu. Mesajul pe care l-a postat prezentatoarea TV pe rețelele de socializare. “Eu sunt minunată!”
Motivul fericirii pentru Cristina Șișcanu. Mesajul pe care l-a postat prezentatoarea TV pe rețelele de socializare. “Eu sunt minunată!”

Cristina Șișcanu a făcut un videoclip prin care le transmitea următorilor săi despre energia debordantă pe care o are.

Cristina Șișcanu, cunoscuta prezentatoare TV, cu o carieră de succes în lumea televiziunii, este la fel de activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împarte toate momentele bune sau mai puțin bune cu urmăritorii săi. Aceasta ține la curent cu absolut tot ce face, cum se simte, ce anume gătește într-o zi sau cum se îmbracă, având o comunitate strânsă cu care comunică de fiecare dată. De această dată, Cristina Șișcanu a făcut un videoclip pe rețelele de socializare, în timp ce era în mașină și își aranja machiajul, cu o melodie pe fundal, în care spunea că

are o stare de spirit absolut superbă și că ar trebui să fim așa, indiferent de problemele vieții să te tot ce se întâmplă în jurul nostru. A mai ținut să spună că toate femeile sunt puternice și superbe, iar ea este minunată, iar atunci când se uită în oglindă, se bucură de ea tot timpul.  „Am o stare de spirit absolut superbă. Ce piese! Fetelor, e foarte important să avem o stare de spirit bună, indiferent de problemele vieții, de tot ce se întâmplă, de stres, de problemele din familie, de la serviciu.
Sus! Suntem puternice, tragem aer adânc în piept și sus. Suntem superbe, fetelor, superbe. Eu sunt minunată! Când mă uit în oglindă, nici nu-mi vine să cred. Și mă bucur de mine tot timpul.”,
a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Cristina Șișcanu cu câteva zile în urmă

Citește și: Cristina Șișcanu, răspunde urmăritorilor care i-au spus că îi pasă doar de haine. „O femeie neglijentă cu ea e clar că are și niște probleme de caracter.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”

Chiar dacă s-a întâmplat și un eveniment neplăcut pentru Cristina Șișcanu, deoarece aceasta și-a pierdut cardul în urmă cu câteva zile, spune că nici măcar această întâmplare nu poate să o facă să îi strice starea de spirit bună pe care

o are, iar tot ce a rămas de făcut este să îl blocheze. Chiar dacă s-a enervat în prima fază, vedeta nu a lăsat ca asta să-i strice energia.  “Mi-am pierdut cardul de două zile îl caut și nu-l găsesc, asta e, l-am blocat, m-am enervat, dar nu îmi strică mie această întâmplare ziua.”, a mai spus vedeta TV.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Șișcanu le sfătuiește pe femei să fie mereu aranjate și îmbrăcate sexy: „Ieri când s-a trezit Mădălin, s-a înviorat și s-a bucurat să mă vadă așa îmbrăcată.”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele cu care se confruntă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies