Iulia Albu, însărcinată pentru a doua oară?! Ce a declarat vedeta?

iulia albu gravida a doua oara
Iulia Albu a lămurit zvonurile conform cărora ar fi gravidă pentru a doua oară

Iulia Albu a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a postat o fotografie cu burtica de gravidă. Acum, vedeta vine să lămurească situația.

Iulia Albu a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare cu burtica de gravidă. Acum, vedeta explică motivul pentru care a făcut acest gest.

Iulia Albu, însărcinată pentru a doua oară?!

Iulia Albu s-a despărțit de Mihai Albu în 2013, după opt ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani. 

Vedeta este într-o relație cu Mike de aproximativ cinci ani, timp în care nu s-au aflat prea multe informații despre cei doi. Acum, Iulia Albu a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare cu burtica de gravidă.

Citeste si: Iulia Albu s-a afișat pe rețelele de socializare cu iubitul! Vedeta a plecat în vacanță

iulia albu despre faptul ca este gravida
Iulia Albu a declarat că fiica ei a rugat-o să urce pe internet o fotografie de când a fost gravidă prima oară[Sursa foto: Instagram Iulia Albu]

Fanii au început să îi transmită felicitări și să se bucure pentru vestea frumoasă, însă Iulia Albu a lămurit problema.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie de când eram însărcinată cu Mikaela pentru că Mikaela a dorit lucrul acesta.

Mi-a spus: «Mami, vreau să văd și eu o fotografie cu tine de când erai însărcinată cu mine!", a declarat Iulia Albu.

Citeste si: Cum arăta Roxana Nemeș înainte să fie celebră? Noua concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" era superbă şi în copilărie!

Cât despre relația cu iubitul ei, Iulia Albu a dat câteva detalii despre momentul în care s-au cunoscut dar și cum a fost cucerită.

iulia albu insarcinata a doua oara
Iulia Albu spune că nu este însărcinată pentru a doua oară, însă nu este exclus pe viitor[Sursa foto: Instagram Iulia Albu]

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică. Și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

A fost puțin amuzant.

Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor. Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, povestea Iulia Albu la un moment dat.

Iulia Albu vorbește despre nunta cu iubitul ei

Iulia Albu recunoaște că nu-și dorește o nuntă tradițională și spune că are mulți prieteni pe care ar trebui să-i invite la marele eveniment.

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte.

Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic. Vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, spunea Iulia Albu pentru libertatea.ro, conform Unica.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iulia Albu iubește din nou! Vedeta a postat prima fotografie alături de iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies