Iulia Albu s-a afișat pe rețelele de socializare cu iubitul ! Vedeta a plecat în vacanță

iulia albu iubit
Iulia Albu l-a prezentat pe iubitul cel nou fanilor de pe rețelele de socializare

Iulia Albu și-a menținut o viață personală extrem de discretă, însă recent a dorit să-l arate pe iubitul ei celor care o apreciază.

Iulia Albu, cea care le critică pe vedetele prost îmbrăcate din România, și-a surprins fanii cu cea mai nouă postare de pe rețelele de socializare. Vedeta l-a prezentat pe iubitul ei tuturor urmăritorilor de pe internet.

Iulia Albu s-a afișat pe rețelele de socializare cu iubitul cel nou

Vedeta a plecat într-o vacanță așa că în timp ce aștepta în aeroport, s-a gândit să îl prezinte pe iubitul cel nou tuturor fanilor de pe Instagram.

Iulia Albu are aproximativ 478 mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face în timpul liber și nu numai.

Citeste si: Mackenzie Dipman și Connor Trott s-au despărțit! „A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi...”

iulia albu vacanta
Iulia Albu este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală[Sursa foto: Instagram Iulia Albu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iulia Albu și iubitul ei au ajuns destul de repede în aeroport, așa că vedeta s-a gândit să facă o poză interesantă pentru a lăsa fanilor o urmă de mister.

„Noi așteptăm aici cuminți. Ne îmbarcăm ultimii.(...) Mă pregătesc psihic pentru zbor”, a spus Iulia Albu în dreptul pozei în care apare alături de partener.

Citeste si: Cornel Ilie de la Vunk a vorbit despre divorțul cu fosta soție, la 7 luni de la separare!

Vedeta le-a povestit fanilor că în aeroport nu se respectă  regulile impuse de pandemia de COVID-19, chiar dacă asta ar genera o criză la nivel global.

iulia albu iubit nou
Iulia Albu a fost extrem de discretă după ce s-a despărțit de Mihai Albu[Sursa foto: Instagram Iulia Albu]

„În aeroport nu toate lumea poartă mască. Unii nu poartă deloc, alții peste gură, unii peste bărbie sau în mână. În difuzoare se aude o voce care avertizează că toate zonele aeroportului sunt supravegheate video și te îndeamnă să „semnalezi” orice comportament suspect.

Începe îmbarcarea de parcă s-ar da covrigi calzi”, a mai spus Iulia Albu.

"Din păcate... In cazul in care va intrebati de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător... având in vedere ca știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observatie medicală. Din acest motiv, mâine, la Martea Neagră cu Iulia Albu, cel mai probabil ne vom vedea Live, pe Skype, si nu in studio așa cum se întâmpla de obicei.

Fiți responsabili. Purtați masca", a spus Iulia Albu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Aya și Andrei de la Puterea Dragostei, la un pas să se despartă! Ce cuvinte și-au aruncat cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies