Jador, declaraţii surprinzătoare despre Zannidache: "Să îşi îndeplinească visul"

jador despre zanni
Jador a declarat că i-a fost frică de Zanni la Survivor România

Jador vorbește despre Zanni de la Survivor România, dar și despre fricile pe care le-a avut în legătură cu Faimosul de doar 23 de ani.

Jador a revenit în România după eliminarea de la Survivor România în urma mai multor accidentări. Faimosul vorbește despre Zanni, fostul coleg al artistului din echipa pe care a reprezentat-o atâta timp. 

Jador a spus adevărul despre Zanni de la Survivor România

Jador a mărturisit că i-a fost frică de Zanni chiar de la începutul competiției Survivor România, însă a știut mereu că este un om bun care își dorește să câștige premiul cel mare.

„M-am uitat la el când am plecat, băi îmi era atât de milă de el, un ghindoc de copil. Îmi e milă de el de mă (…) pe mine. Îi vedeam oasele. Cum să zic eu ceva de rău de copilul ăla, cum să îl judec eu că el își dorea să câștige?

Citeste si: Starlin, gest fără precedent după eliminarea de la Survivor România: „S-a văzut..."

zanni jador
Jador a mărturisit că Jador are șanse să câștige Survivor România[Sursa foto: Instagram Jador]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ok, înțeleg, eram Jador iubit de toată România, dar nu am zis un singur lucru. El a zis că eu am zis că eu sunt aici pentru că eu sunt Jador și el e Zanni. Eu nu am zis niciodată chestia asta. Dar nu îl condamn.

Mie îmi era frică de el.

Îți arăt conversația cu el pe Instagram, noi vorbeam de acasă, eu mă cunoșteam cu Zanni prin intermediul lui Velea, e prietenul nostru comun. I-am zis că singurul de care mi-e frică acolo tu ești. Omul e sincer, îi merge papagalul frumos, e ambițios. Poate să confirme când vine”, a declarat Jador.

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre bărbații din viața Biancăi Drăgușanu: "Ea asta și-a dorit"

Jador recunoaște că Zanni este uneori impulsiv, însă asta nu îi acoperă imaginea de persoană cumsecade ce ar trebui să îl caracterizeze.

zanni si jador
Jador spune că îl cunoștea pe Zanni de mai mult timp[Sursa foto: Instagram Zanni]

„Și a fost nevoit să îmi dea în cap. Și eu aș fi făcut la fel în locul lui. Mie îmi place de el de mor. Mă văd pe mine acum 3 ani. Zanni mai lăsa uneori să îl conducă sentimentul de ură, dar el este un băiat foarte bun.

Nu puteam să îl votez, pentru că dacă el ieșea, m-aș fi supărat foarte tare, nu mi-aș fi iertat-o niciodată, chiar aș vrea să câștige, să își îndeplinească visul”, a precizat Jador.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies