Starlin, gest fără precedent după eliminarea de la Survivor România: „S-a văzut..."

starlin competitie
Starlin i-a șocat pe fanii Survivor România după ce a aflat că va fi eliminat din competiție

Starlin a fost eliminat de la Survivor România, însă gestul lui i-a lăsat pe fani fără grai. Ce a putut să facă Războinicul?

Starlin și Sorin au avut conflicte cu Albert și Maria la Survivor România, iar după ce a fost eliminat din competiție, Războinicul a făcut un gest care i-a lăsat pe toți fără grai. 

Starlin, gest fără precedent după eliminarea de la Survivor România

Starlin a avut de-a lungul timpului nenumărate conflicte cu Albert, dar și cu Maria, cea care i-a luat apărarea colegului său.

După ce Războinicul a aflat că trebuie să plece din competiția Survivor România, și-a luat la revedere de la colegi, mai puțin de la cei doi cu care nu s-a înțeles deloc bine.

Gestul lui i-a lăsat fără grai pe telespectatorii show-ului de la Kanal D și i-a făcut pe aceștia să lase doare comentarii negative la adresa lui Starlin.

Citeste si: Sorin de la Survivor România 2021, declarații incredibile despre Moroșanu: „Chiar am fost afectat de plecarea lui"

starlin gest survivor romania
Starlin a avut dispute cu Albert și Maria de-a lungul competiției Survivor România[Sursa foto: Instagram Starlin]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Urât gest”, „Rușineeee, Starlin, rușinee”, „Lipsa de educație și-a spus cuvântul!”, „Rușine, Starlin. Te credeai bărbat adevărat, ai dovedit contrariul… bine că ai ieșit. Ia-l și pe Sorin că ne-am săturat de amândoi”, „Starlin, nu ai cei șapte ani de acasă! Felicitări!”, Faptul că a sărit peste Maria și Albert arată caracterul de gunoi și că merită să plece", au fost câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: Ce spune Daniel Pavel la Survivor 2021 despre Jador: "Am un anunț important..."

„O să revii cu picioarele pe pământ când te întorci acasă și o să vezi cât hate ai primit. O atitudine de infect, din cauza asta nu ai câștigat nici publicul”, „Rușine să-ți fie, caracter 0! Ai stat cu Albert 4 luni acolo, indiferent de ce a fost, nu se face așa ceva, ești josnic!!!”, „S-a văzut respectul de care vorbea Starlin mereu.”

starlin survivor romania
Starlin nu a dorit să-și ia la revedere de la Albert și Maria atunci când a aflat că pleacă de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Starlin]

„A făcut cel mai urât gest și singurul de care a fost capabil. La victorie a bătut palma cu ei, s-a bucurat, acum i-a fost greu să-și ia la revedere…în fine, atât a putut, atât a făcut!”, „Păcat că nu au putut pleca amândoi șerpii (n.r. Starlin și Sorin )”, au venit ulterior alte mesaje pentru Starlin.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Jador, fericit după experienţa Survivor România: "Mă simt cel mai iubit..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies