Jador de la Puterea dragostei, prins în mașină cu o femeie! Nimeni nu se aștepta să fie ea, cum s-a dat de gol

Jador de la Puterea dragostei, prins în mașină cu o femeie! Nimeni nu se aștepta să fie ea, cum s-a dat de gol
Jador de la Puterea dragostei, prins în mașină cu o femeie! Nimeni nu se aștepta să fie ea, cum s-a dat de gol

Fostul concurent de la Puterea dragostei a reușit să îi uimească încă o dată pe fanii săi. Cu cine a fost surprins în mașină artistul.

La două zile după ce Ella a fost dată de gol că a mers acasă la Jador, o altă femeie a fost surprinsă alături de fostul concurent de la Puterea dragostei.

Este vorba despre Georgiana, fosta iubită a lui Jador, cu care artistul continuă să colaboreze, în ciuda faptului că au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au rămas buni prieteni și ies împreună la masă sau în oraș ori de câte ori au ocazia.

Zilele trecute, Jador și-a anunțat fanii că își anulează toate concertele din cauza pandemiei de coronavirus. Așa că multe persoane și-au dorit să vadă cu cine va sta artistul în casă în această perioadă.

Citeste si: Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?

Dacă Ella a fost surprinsă în balconul lui Jador, ei bine, Georgiana este cea care îl însoțește pe artist în oraș la cumpărături, iar cei doi s-au dat de gol într-un mod incredibil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum arată fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei în costum de baie! Imagini incendiare cu Teodora

În timpul unui Instastory, în timp ce vorbea cu fanii săi, în ochelarii lui Jador s-a reflectat persoana care se afla în mașină cu el.

Fanii lui Jador au fost extrem de surprinși să o vadă pe Georgiana, extrem de relaxată lângă el.

Georgiana si Jador
Georgiana si Jador

De ce a mers Jador cu Goergiana la un eveniment de familie
Georgiana si Jador
Georgiana si Jador

Chiar dacă a șters rapid postarea, fanii au reușit să salveze pozele și să o posteze pe diferite grupuri de susținere.

Citeste si: Unde s-au autoizolat Bogdan Mocanu și Andra de teama coronavirului! Cei doi au „fugit” la țară, la mama lui Bogdan

De altfel, în gala de duminică, Jador a fost întrebat de către Andreea Mantea de ce a luat-o pe Georgiana la un eveniment de familie, iar el a evitat să răspundă la această întrebare delicată.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies