Jador, implicat într-un grav accident! Șoferul vinovat a fugit: „Mă doare inima”

Jador
Jador, implicat într-un accident

Fostul concurent de la Puterea dragostei a trăit momente de groază, la scurt timp după ce și-a cumpărat o mașină de lux. Ce s-a întâmplat.

Clipe cumplite pentru unul dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți de la Puterea dragostei. Jador a trecut prin momente de coșmar. Artistul a fost implicat într-un accident auto în urmă cu puțin timp, iar celălalt șofer, care s-a făcut vinovat de accident, a fugit de la locul faptei.

Jador se afla în mașină și a reușit să povestească pas cu pas ce s-a întâmplat.

Se pare că accidentul auto s-a produs într-o intersecție, iar șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Unde se afla șoferul vinovat de accident

După întâmplarea care l-a speriat, fostul concurent de la Puterea dragostei a sunat la Poliție și a mers la Accidente ușoare, pentru a vedea ce se poate face pentru automobilul său și cum îl poate găsi pe celălalt șofer.

Numai că, la Accidente ușoare, Jador a avut parte de o surpriză de proporții, pe care a postat-o pe contul său de Youtube.

Citeste si: Momente grele pentru Mary! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut pe cineva apropiat! „Avem un deces...”

„Mă doare inima. Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea.

Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Berna, primele declarații, cu ochii în lacrimi, despre despărțirea de Philip: „S-a produs o ruptură...”

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.

Jador
Jador accident de masina[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador, război total cu Poliția Rutieră! Cântărețul susține că a devenit o țintă de când și-a luat Bentley! ”E abuz de putere”

La accident ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă” a povestit Jador, pe contul său de Youtube.

La începutul lunii septembrie, Jador a dezvăluit că mama sa este grav bolnavă.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Berna, primele declarații, cu ochii în lacrimi, despre despărțirea de Philip: „S-a produs o ruptură...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies