Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat "lovitura" fatală! Declaraţii exclusive!

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat
Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat "lovitura" fatală! Declaraţii exclusive!

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! I-a dat lovitura fatală! Artistul ne-a dat declaraţii exclusive!

Simina şi Alex Zănoagă au fost invitaţi, recent, la o emisiune online, unde au vorbit despre relaţia lor. Ei bine, cum era de aşteptat moderatoarea show-ului a întrebat-o pe brunetă şi ce părere are despre fostul ei iubit, Jador. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dat un răspuns extrem de dur.

" Omul este fals legat de subiectul Simina, eu chiar am crezut că ține la mine, însă mi-am dat seamă că nu este adevărat.

Vrea doar să își facă o imagine bună, să scoată piese și atât, or fi melodiile lui de dragoste, dar sincer, nu au legătură cu mine, sunt la modul general. El nu mă iubește, are doar un plan în capul lui. Îl ajută strategia asta în povestea cu muzica și, probabil, în fața fetelor ”, a spus fosta concurentă din show-ul amoros.

După câteva minute însă, Simina a făcut afirmaţii care, practic, au contrazis tot ce spusese înainte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Simina! "Data viitoare, gândeşte mai bine înainte să faci nişte afirmaţii"

" Nu vreau să se mai se gândească la mine. Sper ca timpul să îi vindece rănile inimii, fiindcă este un om bun. Îi doresc să găsească o fată care să îl iubească așa cum dorește el, să se comporte cum vrea el, să îl accepte condițiile și doleanțele, într-un cuvânt, să fie fericit. Eu am o relație frumoasă cu Alex, și cred că până la urmă, Jador a înțeles cum stau lucrurile cu adevărat în viața mea", a declarat bruneta.

Citeste si: Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

Fostul ei iubit a fost şi el năucit de afirmaţiile contradictorii ale Siminei şi i-a transmis un mesaj "BOMBĂ"!

" Măi, femeie, tu nu vezi că te-ai contrazis flagrant? Prima oară ai spus că eu sunt fals şi că nu am sentimente pentru tine, apoi ai declarat că speri ca timpul să-mi vindece rănile şi

să nu ma mai gândesc la tine. Data viitoare, gândeşte mai bine înainte să faci nişte afirmaţii, că acum, sincer, nu s-a înţeles nimic. Şi vreau să ştii că nu mai ţin deloc la tine. Îţi doresc o viaţă frumoasă şi fericită alături de Zănoagă al tău!", a declarat Jador.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies