Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”
Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

Jador, declaratie cutremuratoare dupa ce a lesinat la aeroport! Vezi de ce i s-a facut rau!

De dragul fanilor lui, Jador a susţinut câteva concerte şi în vacanţa de Paşte, când a fost în România, iar "cireaşa de pe tort" a fost un spectacol într-un oraş din Italia. Oboseala şi-a spus însă cuvântul după mai multe nopţi nedormite, Jador confruntându-se cu un episod neplăcut chiar la aeroport.

Cântăreţului i s-a făcut rău şi nu a mai putut să stea în picioare. A acuzat ameţeli şi o durere de cap, iar colegii i-au sărit imediat în ajutor.

Unii dintre ei l-au ajutat să ajungă la o bancă, în timp ce alţii s-au dus să cumpere apă şi medicamente.

In exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, Jador a vorbit despre momentele de cosmar prin care a trecut in Italia, dar si despre “ingerul lui pazitor”.

Citeste si: Horoscop marți, 20 august. Zâmbete și lacrimi. Nimic nu le stă în cale!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăguşanu a vrut să fie sexy, dar uite ce semn urât s-a văzut pe sânul ei! Nu credeai că tocmai ei i se poate întâmpla aşa ceva!

Citeste si: Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!

Citeste si: Alina Pușcaș arată INCREDIBIL după trei nașteri! Iată cum se relaxează vedeta la mai puțin de o lună de când a născut!

„Din pacate nu am avut grija de sanatatea mea, nu m-am odihnit cat trebuie, am muncit foarte mult, si organismul meu a cedat pana la urma. Am trecut prin momente foarte grele. Mi s-a facut rau la aeroport, in Italia! Pur si simplu am cazut din picioare, iar avionul a stat dupa mine o jumatate de ora, sa pot sa merg.

Am avut noroc cu o sustinatoare a mea, asistenta medicala, care era la aeroport, ca a stiut cum sa ma aseze, sa imi revin.

Tot o sustinatoare m-a ajutat...incredibil!

Chiar ii iubesc pe toti acesti oameni care desi multi dintre ei nu ma cunosc personal, ma iubesc si ma sprijina mereu. Pe ei vreau sa-i asigur ca acum sunt bine, episodul despre care v-am povestit a fost pe fondul oboselii. Promit ca voi avea mai multa grija de mine”, a declarat solistul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies