Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus “Adio!” Fanii cuplului așteptau nunta, după o logodnă prelungită!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus “Adio!” Fanii cuplului așteptau nunta, după o logodnă prelungită!
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au spus “Adio!” Fanii cuplului așteptau nunta, după o logodnă prelungită!

Bombă anului vine de peste horare: Jennifer Lopez și Alex Rodiguez s-au despărțit după 3 ani de relație!

Cele mai mari publicații americane au făcut dezvăluirea bombă a momentului pentru showbiz-ul internațional.   Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! După o relație de 3 ani incununati cu vacanțe minunate, momente de neuitat și sprijin atunci când le-a fost greu, cei doi au pus capăt poveștii lor de dragoste. Fix la un an distanță, Alex Rodriguez o cerea în căsătorie într-o vacanță în Bahamas pe Jennifer Lopez, vedeta recunoscută pentru posteriorul ei bombat.

Un inel imens cu diamant ce valorează un million de dolari a fost pus pe degetul celebrei actrițe hispanice.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după un an de la logodnă!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Citeste si: Jennifer Lopez, apariție fierbinte pe rețelele de socializare!

Lacrimi de bucurie au curs pe obrajii celebrei artiste care urma în scurt timp să ajungă la altar alături de partenerul ei. Conform revistei People, se pare că separarea a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, iar cauza ar fi infidelitatea fostului jucător de baseball. Alex Rodriguez i-ar fi acordat câteva aprecieri lui Madison LeCroy, o vedetă a unui reality show denumit Southern Charm.

În vârstă de 30 de ani, presupusa amantă a declarat pentru publicația Page Six în luna februarie că: „El nu și-a înșelat niciodată logodnica cu mine! Nu vreau nimic rău pentru familia lui sau pentru a mea. Suntem cu siguranță nevinovați în asta! ”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Surse din preajma lui Alex Rodriguez au confirmat că el și Madison LeCroy nu s-au întâlnit.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jennifer Lopez, secretele siluetei ei de invidiat! La 50 de ani, arată perfect!

Pentru a depăși momentele grele ale relației, chiar Jennifer Lopez a precizat că la începutul pandemiei au apelat chiar la un terapeut pentru a lucra cu ei înșiși în primul rând și a fost o decizie bună.

Mulți ar putea spune că are lumea la picioare cu 320 milioanele de dolari în conturi, dar din păcate nu are fericire în dragoste. Cu trei mariaje eșuate la activ, vedeta de 51 de ani părea că și-a găsit alesul. Aceasta a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony căruia i-a dăruit gemeni, pe Emme Anthony și pe Maximilian David Anthony.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison LeCroy (@madison.lecroy)



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies