Kat Dennings s-a logodit cu Andrew WK la câteva zile de la confirmarea relației

kat dennings si andrew wk
Kat Dennings și Andrew WK s-au logodit la scurt timp după ce și-au făcut publică relația

Actrița Kat Dennings și Andrew WK s-au logodit la scurt timp după ce și-au făcut publică relația de iubire.

Kat Dennings și Andrew WK au anunțat că formează un cuplu chiar în luna mai a acestui an, iar acum au venit cu o surpriză fenomenală pentru fani. Cei doi s-au logodit!

Kat Dennings s-a logodit cu Andrew WK la câteva zile de la confirmarea relației

Kat Dennings și-a anunțat logodna cu Andrew WK prin postarea mai multor fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde își are comunitatea de fani.

"Să nu vă supărați că o fac", a scris actrița în dreptul pozelor postate.

Săptămâna trecută, actrița de 34 de ani din seria Marvel, care a apărut recent în miniseria WandaVision, a repostat câteva fotografii în care apare alături de Andrew WK, pentru a le arăta tuturor că formează un cuplu.

Citeste si: Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii și se pregătesc pentru al patrulea. Ducii de Cambridge își mai doresc o fetiță.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

kat dennings logodna
Kat Dennings și Andrew WK au anunțat că sunt împreună chiar în luna mai a acestui an[Sursa foto: Instagram Kat Dennings]

La doar o săptămână de la anunțul oficial al relației, cei doi îndrăgostiți și-au făcut publică și logodna, semn că sunt mai fericiți ca niciodată.

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

Kat Dennings a postat joi câteva fotografii, printre care și una în care își arată superbul inel de logodnă în toată splendoarea lui.

În celelalte imagini, pe care și starul rock le-a distribuit pe contul său personal de Instagram, se vede că cei doi se țin de mână și stau îmbrățișați, mai îndrăgostiți ca oricând.

kat dennings inel de logodna
Kat Dennings a primit un inel superb din partea logodnicului ei, Andrew WK[Sursa foto: Instagram Kat Dennings]

Cu patru zile înainte de anunțarea logodnei, Kat Dennings i-a urat iubitului ei un sincer La mulți ani și a distribuit o poză cu el în care îl săruta pătimaș.

Kat Dennings a avut o relație cu Josh Groban, asta după ce s-au cunoscut prin intermediul colegei de platou a actriței, Beth Behrs. În anul 2016, după doi ani de relație, cuplul a decis să se despartă. 

Se pare că dragostea dintre Kat Dennings și Andrew WK durează de ceva timp, având în vedere că în trecut au existat tatonări între cei doi.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii și se pregătesc pentru al patrulea. Ducii de Cambridge își mai doresc o fetiță.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies