Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au despărțit după 5 luni de relație!

kristin cavallari despartire
Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au despărțit după 5 luni de relație

Kristin Cavallari este din nou singură după ce a avut o scurtă relație cu comedianul Jeff Dye.

Kristin Cavallari și Jeff Dye nu mai sunt împreună, deși au avut o scurtă relație de doar 5 luni de zile. De ce s-au despărțit?

Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au despărțit după doar 5 luni de relație

Kristin Cavallari este din nou o femeie singură, dat fiind faptul că s-a despărțit de Jeff Dye, comedianul cu care a avut o scurtă relație de iubire.

"Nu a fost de la început o relație serioasă. Ea doar s-a distrat", spune o sursă apropiată vedetei.

În luna octombrie a anului 2020, cei doi au fost văzuți împreună, însă în ianuarie deja se vedea o ruptură a relație. Cu toate acestea, Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au împăcat chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Citeste si: Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la "cuțite"! Cei doi comunică doar prin gărzile de corp!

Acum, cuplul celebru s-a despărțit de-a binelea. Având în vedere că Jeff Dye locuiește la Los Angeles și Kristin Cavallari la Tennessee, distanța era totuși o problemă pentru cei doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

jeff dye si kristin cavallari despartire
Jeff Dye a fost într-o relație cu Kristin Cavallari timp de 5 luni[Sursa foto: Instagram Jeff Dye]

Kristin Cavallari a dorit să vadă încotro merge relația, pentru ca apoi să facă declarații legate de aceasta, însă lucruri nu au mers într-o direcție tocmai potrivită.

Conform unor surse apropiate, cei doi nu au avut niciodată o relație oficială, mai ales că vedeta se concentrează extrem de mult pe cariera profesională.

Kristin Cavallari și Jeff Dye au fost fotografiați ultima oară împreună în februarie anul acesta, iar de atunci nu s-au mai auzit prea multe lucruri despre cei doi.

Citeste si: Meda și Nicos de la Puterea Dragostei s-au despărțit la scurt timp după ce au părăsit competiția!

Kristin Cavallari și Jeff Dye s-au bucurat amândoi de compania celuilalt, însă fără a crea prea mari polemici asupra întâlnirii lor.

kristin cavallari relatie jeff dye
Kristin Cavallari și Jeff Dye nu mai sunt împreună în ciuda faptului că au avut o relație de doar 5 luni[Sursa foto: Instagram Kristin Cavallari]

În luna martie, Kristin a postat o fotografie pe contul personal de Instagram și a scris în dreptul acesteia: "Libertate. Se simte atât de bine."

Până acum, niciunul dintre amorezi nu a avut ceva de comentat despre despărțire, însă așteptăm cu sufletul la gură declarații oficiale din partea celor doi.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Iulia Albu s-a afișat pe rețelele de socializare cu iubitul ! Vedeta a plecat în vacanță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies