„La un moment dat, deja începusem cu vrăjeli din acelea că înseamnă că de fapt tu consideri că eu nu merit să îți cunosc părinții.” Cum se înțelege Nicoleta Nucă cu părinții logodnicului său

„La un moment dat, deja începusem cu vrăjeli din acelea că înseamnă că de fapt tu consideri că eu nu merit să îți cunosc părinții.” Cum se înțelege Nicoleta Nucă cu părinții logodnicului său
„La un moment dat, deja începusem cu vrăjeli din acelea că înseamnă că de fapt tu consideri că eu nu merit să îți cunosc părinții.” Cum se înțelege Nicoleta Nucă cu părinții logodnicului său

Nicoleta Nucă a vorbit despre socrii ei, cum se înțelege cu aceștia, dar și despre o posibilă sarcină.

Nicoleta Nucă este o artistă îndrăgită de la noi din țară, care a reușit să ajungă la inima publicului datorită talentului său muzical, dar și a felului său de a fi.

În vârstă de 28 de ani, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de toboșarul Alex Ursache. Cei doi sunt împreună de 5 ani, iar în urmă cu doi ani, frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie de către bărbatul iubit.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache își doresc ca nunta lor să aibă loc în Italia și să fie un eveniment restrâns, maximum 15 persoane.

Cum se înțeleg Nicoleta Nucă și viitorii socri

Citește și: Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu Alex Ursache: „Încă suntem nehotărâți”

Cum se înțeleg Nicoleta Nucă și viitorii socri
Cum se înțeleg Nicoleta Nucă și viitorii socri[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul unui interviu acordat pentru Playtech Știri, artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții logodnicului său. Potrivit spuselor sale, a durat mai bine de un an până când bruneta i-a cunoscut pe viitori socri, dar relația dintre ei este una specială.

A durat mult. Multă vreme. La un moment dat, deja începusem cu vrăjeli din acelea că înseamnă că de fapt tu consideri că eu nu merit să îți cunosc părinții, că nu știu, că sunt așa și pe dincolo.

Vrăjeli din astea, îți dai seama, victimizări din alea grele. Dar într-adevăr s-a întâmplat destul de târziu, într-un final pentru că ne-am dat seama că am vrut să vedem că relația noastră este într-adevăr consolidată. Acum mi-am dat seama că de fapt e mai bine așa și că nu mi se pare în regulă treaba asta cu toată lumea care își cunoaște părinții toată ziua bună ziua. Adică două luni într-o relație, hai și ne-om cunoaște părinții și după aceea a doua zi se despart.
Mi se pare un pas important să-i cunoști părinții celuilalt.
(…) Sunt genul de noră care place foarte mult socrilor, nu o fac într-un mod fals, pur și simplu sunt niște oameni extraordinari, nu am ce să zic, adică nu aș avea ce să zic vreodată ceva de rău de ei. Chiar sunt niște oameni extraordinari și mă iubesc, eu la rândul meu îi iubesc și ne înțelegem foarte bine .”,
a declarat Nicoleta Nucă.

Ce spune Nicoleta Nucă despre posibilitatea de a deveni mamă

Citește și: „Nu există iertare pentru asta.” Nicoleta Nucă, despre ce nu are voie soțul ei să facă

Ce spune Nicoleta Nucă despre posibilitatea de a deveni mamă
Ce spune Nicoleta Nucă despre posibilitatea de a deveni mamă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași interviu, Nicoleta Nucă a spus că atât părinții ei, cât și ai lui Alex nu fac presiuni asupra lor să aducă pe lume un copil. În ceea ce privește posibilitatea de a deveni mamă, artista a ținut să precizeze că momentan atât ea, cât și logodnicul său, nu se simt pregătiți pentru acest pas și își doresc mai de grabă să se dezvolte mai mult din punct de vedere profesional.

Îmi dau seama că se tot îndepărtează acel ceas mai degrabă. Chiar râdeam cu cineva, zilele trecute, spunând că, parcă cu fiecare an, tot mut mai încolo pragul acela când o fi să devin mamă. Dar nu o fac într-un mod voit cumva, îmi dau seama că pur și simplu nu ne dorim ambii în momentul de față, nu suntem pregătiți, ne dorim încă să consolidăm și mai bine carierele noastre, să avem o stabilitate mai mare din punctul ăsta de vedere, adică avem alte priorități în momentul de față .”, a precizat Nicoleta Nucă pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

”Eram ocolit, eram evitat, deşi cei de la televiziune simţeam, ştiam că încercau să găsească fel de fel de subterfugii să mă strecoare într-o emisiune.” Florin Piersic trebuia să apară în filmul „Liceenii”, alături de fiul său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies