„Nu există iertare pentru asta.” Nicoleta Nucă, despre ce nu are voie soțul ei să facă

„Nu există iertare pentru asta.” Nicoleta Nucă, despre ce nu are voie soțul ei să facă
„Nu există iertare pentru asta.” Nicoleta Nucă, despre ce nu are voie soțul ei să facă

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de când a și-a făcut debutul în muzică a reușit să aibă lângă ea foarte multe persoane care îi sunt alături și o susțin la fiecare pas.

În anul 2023 Nicoleta Nucă ș i Alex Ursache își doresc să se căsătorească, dar pare că totul se va lăsa pe ultima suta de metri, deoarece nu au demarat procesul anevoios.

Citește și: Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

Nicoleta Nucă, despre ce nu are voie soțul ei să facă

Lucrul care este sigur este că nu intenționează să împrumute de tot numele viitorului său soț, deoarece este artistă, iar în momentul în care semnează cu un nume, nu renunță la el.

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre ce nu ar putea vreodată să-i ierte celui pe care îl iubește, pe care îl atenționează în legătură cu acest aspect, chiar dacă recunoaște că le are și ea pe ale ei.

Artista consideră că este cheltuitoarea familiei și că aruncă banii pe foarte multe lucruri care nu sunt neapărat benefice. Chiar și așa, cu toate că acesta ar putea fi considerat un defect, ea a vorbit despre faptul că nu ar putea tolera fapte mult mai grave, precum înșelatul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 „Nu există iertare pentru asta!”, a spus artista într-un interviu.

Citește și: „Mi se pare și cel mai urât, după părere mea.” Nicoleta Nucă, ținta criticilor pe internet din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat artista

Ce a spus Nicoleta Nucă despre partenerul ei

Artista a declarat despre cel pe care îl iubește că este mai gelos, deoarece are un caracter mai temperamental și mai focos.

„El este mai gelos, pentru că este de caracter cumva mai temperamental și mai focos. Eu sunt foarte așezată, liniștită de felul meu. Dar ne-am înțeles, mai ales că eu sunt genul de femeie care nu dă motive de gelozie. Sunt femeia perfectă, ce să mai! De aia noi, oamenii, suntem cele mai evoluate mamifere de pe pământ, deci teoretic suntem unicele mamifere care au și rațiune.

Și atunci hai să n-o dăm pe treaba asta, că suntem vânători poate la bază. În antichitate eram, în ziua de astăzi cred că s-au dezvoltat suficient de mult rațiunea și inteligența emoțională încât să știm să ne ținem în frâu instinctele ”, a spus artista.

Citește și: Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Nicoleta Nucă are probleme grave de sănătate! Ce a pățit vedeta în vacanța din Italia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies