Lady Gaga, obligată să încheie concertul de pe stadionul din Miami, din cauza unei furtuni puternice

Lady Gaga, obligată să încheie concertul de pe stadionul din Miami, din cauza unei furtuni puternice
Lady Gaga, obligată să încheie concertul de pe stadionul din Miami, din cauza unei furtuni puternice

Lady Gaga a făcut declarații emoționante, după ce a fost obligată să încheie concertul de pe stadionul din Miami, din cauza unei furtuni tropicale puternice.

Vedeta  a vrut să acorde prioritate siguranței publicului și a echipajului în momentul în care fulgerele au început să lovească cu putere lângă Stadionul Hard Rock.

Citeste si: Lady Gaga suferă de o boală cumplită. Aceasta poate duce inclusiv la...

Ce a declarat Lady Gaga, despre concert

Cântăreața Bad Romance, în vârstă de 36 de ani, a încărcat un clip de două minute și jumătate pe Instagram, cerându-și scuze fanilor ei, spunând că a încercat cu adevărat să termine spectacolul.

„Am încercat cu adevărat să terminăm spectacolul în seara asta la Miami”, a declarat artista.

În clipul de-a dreptul emoționant, pe care Lady Gaga l-a postat pe rețelele de socializare, pentru cei 53,2 milioane de fani, a început prin a le mulțumi celor care au fost prezenți la concert, și le-a spus că a încercat cu adevărat să termine spectacolul, dar din păcate, furtuna a fost mult prea puternică.

Lady Gaga
Lady Gaga in lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Artista a declarat că ceea ce își dorește cu adevărat este să fie responsabilă și iubitoare și că nu știe ce s-ar face dacă s-ar întâmpla ceva cu cineva din public sau orice membru al echipajului ei, trupei ei sau dansatorilor ei.

 „Ceea ce îmi doresc cu adevărat este să fiu și responsabilă și iubitoare. Nu știu ce aș face dacă s-ar întâmpla ceva cu cineva din public sau cu orice membru al echipajului meu, trupei mele, dansatorilor mei.

Așadar, îmi pare rău că nu am apucat să facem spectacolul epic Rain On Me in the rain”, a mai spus Lady Gaga.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, a adăugat apoi că ceea ce merită mai mult pentu ea este viața. Artista luat un buchet de trandafiri roșii pe care o fană l-a aruncat pe scenă și a anunțat că îi va prețui pentru totdeauna.

Ea a mai declarat faptul că motivul pentru care a decis să nu termine spectacolul a fost pentru că așa a fost sănătos pentru ea, dar și pentru fani.

„Motivul pentru care am decis să nu termin spectacolul a fost pentru că sunt sănătoasă și este o decizie sănătoasă pentru voi toți și pentru mine”, a mai spus artista. 

Apoi și-a transmis dragostea și urările d fanilor care au venit la Chromatica Ball și le-a transmis că se vor vedea următoarea dată când va urca pe scenă.

Hard Rock Stadium a postat pe Twitter că show-ul Lady Gaga nu a putut continua.

 „Show-ul Lady Gaga din această seară nu a putut continua, după o pauză de spectacol la 22:50, în interesul siguranței fanilor, din cauza vremii nefavorabile care includea iluminare.

Mulțumesc pentru înțelegere”, au transmis cei de la Hard Rock Stadium. 

După ce a distribuit videoclipul, Lady Gaga a decis să încarce o postare separată, unde și-a cerut încă o dată scuze pentru încheierea concertului în mijlocul spectacolului.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Lady Gaga
Lady Gaga[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lady Gaga, anunţ şocant. A fost diagnosticată cu o boală cumplită

Ce a mai declarat artista

Lady Gaga a mai menționat faptul că acesta a fost cel mai mare turneu din viața ei și va prețui acest moment pentru totdeauna.

 „Acesta a fost cel mai mare turneu din viața mea și voi prețui acest moment pentru totdeauna. Mi-a luat mult timp să mă vindec, dar am făcut-o ”, a mai spus Lady Gaga. 

Concertul de sâmbătă a marcat sfârșitul turneelor ​​ei din America de Nord. The Chromatica Ball este cel de-al șaselea turneu de concerte principal al lui Lady Gaga și este în sprijinul celui mai nou album al ei, Chromatica.

Lady Gaga
Lady Gaga[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lady Gaga denunta violurile din campusurile universitare, intr-un videoclip cu imagini socante



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Este Lady Gaga însărcinată cu Bradley Cooper? Artista refuză să comenteze zvonurile privind sarcina

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies