Larisa și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei", despărțire definitivă?!

adrian iancu larisa puterea dragostei
Adrian Iancu și Larisa par să fi ajuns într-un impas în ceea ce privește relația lor de iubire

Larisa și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei" și-au spus "ADIO" pentru eternitate și drumurile lor par să se despartă. Care este motivul.

Larisa și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei" aveau o relație ca în povești de doi ani. Cu toate acestea, fosta concurentă a show-ului fenomen de la Kanal D a decis să pună capăt idilei.

Laria și Adrian Iancu de la "Puterea Dragostei" s-au despărțit

Larisa, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", a stabilit că este momentul ca ea și Adrian Iancu să meargă oe drumuri separate.

Conform unor surse apropiate, comportamentul fostului concurent al show-ului matrimonial, ar fi lăsat de dorit.

Citeste si: Adrian de la Puterea dragostei îl desființează pe Bogdan Mocanu: „Nu merge să prostiți pe toată lumea”

Se pare că Adrian Iancu nu ar fi înțeles motivul pentru care Larisa ar vrea să se despartă de el și totul a degenerat într-o ceartă monstru.

Ulterior, o serie de poze destul de controversate și-au făcut apariția pe rețelele de socializare. Astfel, frumoasa blondină a stablit că acela este punctul în care nu mai poate să suporte relația cu Adrian Iancu.

adrian iancu puterea dragostei larisa
Adrian Iancu rămâne unul dintre cei mai apreciați concurenți de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Adrian Iancu]

Larisa de la "Puterea Dragostei"   este extrem de activă pe rețelele de socializare. Astfel, aceasta răspunde tuturor fanilor care vin cu întrebări referitoare la viața personală sau profesională a fostei concurente. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Recent, anumite persoane au întrebat-o pe Larisa și despre fostul ei iubit, Adrian Iancu, însă aceasta a fost foarte succintă în a da răspunsurile. Un urmăritor i-a adresat o întrebare referitoare la fostul concurent de la "Puterea Dragostei", însă Larisa, vizibil deranjată, i-a răspuns: ”Eu nu sunt Adrian, întreabă-l pe el”.

Citeste si: Larisa de la Puterea dragostei, momente de panică! Tânăra a sunat Ambulanța: „Mi-au spus că am avut mare noroc”

De asemenea, Larisa a fost întrebată și despre copii, moment în care răspunsul ei a venit foarte rapid: ”Nu am în plan să am copii”. 

adrian iancu puterea dragostei concurent
Adrian Iancu reușește să atragă privirile tuturor urmăritorilor de pe paginile de socializare[Sursa foto: Instagram Adrian Iancu]

Larisa și Adrian Iancu au fost împreună doi ani de zile, timp în care și-au făcut planuri mărețe, cu privire la nuntă. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt!

Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!

Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, a declarat Larisa la un moment dat.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Maria de la Puterea dragostei și Codruț, apropieri suspecte

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bianca Comănici, anunț de ultimă oră! Cine va câștiga sezonul al treilea Puterea dragostei: „Cred că...”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies