Larisa Udilă, mesaj dur pe Instagram! Vedeta are probleme în dragoste? „Ce prostie! Bărbații când sunt nefericiți...”

Larisa Udilă
Larisa Udilă

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a postat un mesaj acid pe contul ei de Instagram.

Participarea la show-ul de modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”, nu i-a adus Larisei Udilă decât un mare suuces în spațiul public. Bruneta este acum pe culmile succesului, are o comunitate impresionantă de fani care o urmăreasc cu mare interes pe rețelele de socializare, iar pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate. Anul 2021 i-a adus, de asemenea, și mai multe motive de bucurie. Vedeta a născut, pentru prima oară, un băiețel superb și perfect sănătos, pe Milan, care îi aduce zâmbete în fiecare zi.

Citeste si: Ilinca Vandici, reacție surpriză după ce i s-a spus că este însărcinată cu al doilea copil: „Pentru mine nu este o veste bună”

Larisa Udilă
Larisa Udilă[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă, mesaj dur pentru unii bărbați!

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soțul ei, însă chiar și așa are câteva nemulțumiri în ceea ce privește comportamentul unor bărbați din ziua de astăzi.

Astfel, Larisa udilă a postat o imagine pe contul ei de Instagram în care vorbește despre o problemă des întâlnită în relațiile de cuplu.

„Ați observat cum relațiile sunt mereu în punctul de a fi încheiate atunci când o femeie e nefericită? Bărbații sunt nefericiți de mult timp și trebuie să treacă peste nefericire mai repede că oricum nu contează ce simte bărbatul. Nu sunt pregătiți pentru discuția asta”, se arată în mesajul distribuit de vedetă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ulterior, Larisa Udilă a negat această afirmație și a venit cu un mesaj acid la adresa unor bărbați din ziua de astăzi. Mulți s-au gândit că acest semnal ar fi de fapt și pentru actualul ei partener de viață, însă ea nu a confirmat acest lucru.

„Ce prostie! Bărbații când sunt nefericiți merg și se … cu altele”, a scris Larisa Udilă pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Larisa Udilă
Larisa Udilă[Sursa foto: Instagram]

Larisa Udilă nu are planuri de Revelion din cauza bebelușului

Bruneta și-a făcut planurile pentru noaptea dintre ani, însă venirea pe lume a micuțului Milan a determinat-o să le anuleze pe toate. Astfel, Larisa Udilă a fost nevoită să să se gândească la o nouă modalitate de a petrece de Anul Nou, alături de micuțul ei.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

„Aveam în plan să plecăm într-o destinație exotică, dar îmi este frică să plec cu Milan atât de mic și nu pot face revelionul fără el. Aș plânge pe acolo!”, a declarat Larisa, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Larisa Udilă se confruntă cu probleme dificile după naștere! Vedeta i-a uimit pe fani: „Asta e nimic...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Larisa Udilă, primul comentariu despre Gabriela Prisăcariu după ce a născut: „Să-și fie rușine...”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies