Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase: "Mama are cancer"

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Antrenorul a mărturisit că a trecut prin foarte multe experienţe dureroase.

Laurențiu Reghecampf deține în prezent o fermă la Snagov, acolo unde are, de asemenea, și un abator. Se pare că totul a pornit din dorința sa de a mânca din ce în ce mai sănătos, și cum toate alimentele din comerț sunt procesate, antrenorul de la Caroiva s-a gândit să se ocupe de acest lucru pe cont propriu.

Citeste si: Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Captură YouTube]

Laurențiu Reghecampf, fermă cu peste 1.000 de animale la Snagov!

Pentru că luase mult în greutate, antrenorul şi-a făcut un set de analize în Emiratele Arabe, însă rezultatele nu au fost deloc bune. Medicii specialiști i-au spus la acel moment că are o alimentație nu tocmai potrivită, astfel că i s-a recomndat să renunțe la anumite produse și să le înlocuiască cu altele.

„Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine.

Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa, de fun și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

E o fermă foarte mare, e și un abator” , a spus Laurențiu Reghecampf pentru  podcastul „Fiță cu Adiță”  de pe YouTube.

Citeste si: Teo Trandafir, despre vedetele cu care ar accepta să se căsătorească! Jador se numără printre ele? „Sunt convinsă că...”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Captură YouTube]

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri despre părinții lui!

Ferma cu cele peste 1.000 de animale de la Snagov reprezintă un prilej atât pentru Laurențiu Reghecampf, cât și pentru mama lui. În ciuda faptului că suferă de cancer și trebuie să facă față unui tratament deloc simplu, mama antrenorului se ocupă activ de ferma de la Snagov. 

Citeste si: Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

Citește și: Robi și Julia sunt tot mai apropiați după date! „Am simțit...”. Aflați ce declarații își fac concurenții sâmbătă, 3 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...- stirilekanald.ro

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Captură YouTube]

„Mama are acum cancer, face chimioterapie, sper să se facă bine și să fie totul ok. Petrece majoritatea timpului acolo, deci are activitate și asta o ajută foarte mult”, a mai spus antrenorul Universității Craiova.

„Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de lucruri grele, nu le poți vedea pe cele frumoase.

Moartea tatălui meu a fost un șoc, a fost a doua înmormântare la care am participat după cea a fetiței mele. Fetița mea a murit la un an și două luni, inima ei nu se formase normal. Ne-am dat seama la șase luni, obosea când mânca și a avut o pneumonie care n-a putut fi tratată”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Un bărbat din Suceava și-a desenat propria trecere de pietoni pentru a ajunge mai repede la cârciumă: ”Aicea îmi place mie să beau”

Lidia Buble și Harlys Becerra, motivul real al despărțirii! Artista a spus tot adevărul: „Nu există un singur vinovat”

Robi și Julia sunt tot mai apropiați după date! „Am simțit...”. Aflați ce declarații își fac concurenții sâmbătă, 3 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul


Cookies