Teo Trandafir, despre vedetele cu care ar accepta să se căsătorească! Jador se numără printre ele? „Sunt convinsă că...”

Teo Trandafir, despre primul sărut
Teo Trandafir, despre primul sărut

Teo Trandafir a acceptat cea mai mare provocare! Cu ce vedete ar accepta să se căsătorească?

Teo Trandafir nu s-a ferit și a acceptat cu mare drag provocarea de a participa la „Test de vedetă”, acolo unde a răspuns unor întrebări cel puțin incomode, adresate de Sergiu Piloff. Teo Trandafir a vorbit cât se poate de sincer despre primul ei sărut, când avea doar 16 ani, dar și despre vedetele cu care ar accepta să se căsătorească și mâine, fără să stea pe gânduri. 

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Teo Trandafir, despre primul sărut
Teo Trandafir, despre primul sărut[Sursa foto: Captură YouTube]

Teo Trandafir, amintiri din adolescență! Cum a fost primul ei sărut

Teo Trandafir s-a întors pentru câteva clipe în trecutul ei, mai exact în perioada adolescenței, cea pe care nu o va uita niciodată.

Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a povestit cu lux de amănunte cum a fost prima ei întâlnire, dar și primul sărut, cel care îi stârnește și acum emoții.

„Adolescența a fost cumva perioada vieții mele prolifică, pentru că am putut să dau și să primesc iubire.

Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15.

A fost atât de frumos, atât de emoționant, atât de jenant cumva, pentru că nu știam nici eu, nici el ce facem.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Eram îmbrăcată într-un palton pe care îl primise mama cadou, aveam un guler, oribil de altfel, din blană. Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, era prietenul meu, s-a apropiat de mine, mi-am dat seama că se întâmplă.

Am închis ochii și s-a produs inevitabilul. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă. Mă ducea la școală în fiecare zi, învățam în același liceu și îmi ducea ghiozdanul.

Mă conducea în fiecare zi până la ceea ce noi numeam "etajul 2 jumate", eu stăteam la trei. Vorbeam la nesfârșit la ferestruica aia dintre paliere", a dezvăluit Teo Trandafir în cadrul emisiunii amintite anterior.

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Teo Trandafir, despre vedetele cu care ar accepta să se căsătorească

După întrebarea despre primul ei sărut, Sergiu Piloff i-a mai lansat o provocare. Teo Trandafir a trebuit să nominalizeze câteva vedete de la noi din țară cu care s-ar căsători pe loc, fără regrete, dar și cu ce bărbați consideră cu nu ar putea avea niciodată un mariaj. 

Prezentatoarea TV a stat pe gânduri până să spună cele trei nume mari, Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu, însă în cea de-a doua situația răspunsul a venit imediat. Teo Trandafir a recunoscut că Jador este cel cu care nu ar putea să se căsătorească niciodată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Emily Burghelea se pregăteşte să devină, din nou, mămică! Vedeta și soțul ei au planuri mărețe pentru 2022: „ Băiețel ne-am dori, ca să fie pereche”

Jador
Jador[Sursa foto: Instagram]

„Pe Jador (n.r. nu l-ar lua niciodată de soț). Pentru că este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur", a mai spus Teo Trandafir.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iubita lui Victor Slav, schimbare majoră de look! Selina este acum de nerecunoscut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies