Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud: „Nu i-aș face așa ceva”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a făcut noi declarații despre viralizarea pozelor nud cu Anamaria Prodan!

Scandalul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ocupă primele pagini ale ziarelor de câteva luni bune. Cei doi sunt în acest moment despărțiți, însă în acte figurează ca fiind în continuare soț și soție, lucru pe care l-a confirmat la un moment dat și Anamaria Prodan, căci nici până acum nu ar fi primit documentul de divorț pe care să îl semneze.

Conflictul celor doi a atins cote maxime în momentul în care pe internet au apărut fotografii în care Anamaria Prodan este complet dezbrăcată.

Impresara a mărturisit atunci că știe foarte bine cine a fost în stare să le distribuie tuturor, având în vedere că acele fotografii au fost trimise în urmă cu mai mult timp exclusiv în conversația cu Laurențiu Reghecampf. 

Citeste si: Larisa Udilă, ținta depresiei postnatale! Vedeta a trecut prin momente cumplite: „Plângeam câteva ore, dar fără oprire”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Laurențiu Reghecampf, reacție în premieră despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud

Antrenorul Craiovei a vorbit, recent, despre acest subiect și a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a primit pe mail fotografiile cu Anamaria Prodan nud. Mai mult, Laurențiu Reghecampf spune că ar fi șters mailul respectiv, astfel că a și încurajat-o pe sexy-impresară să apeleze la ajutorul autorităților pentru a afla identitatea persoanei care a distribuit pozele cu pricina.

Citeste si: Theo Rose, retrospectiva anului 2021! Jorge i-a mai adăugat ceva pe listă: „Rămâi și însărcinată anul ăsta...”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

„Vreau să vă rog să discut cu dumneavoastră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan).

Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată.

Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan.

Este singura mea reacție.

Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial)”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în urmă cu două săptămâni, la Realitatea Plus.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Geta Sterp, reacție acidă la adresa unor dive de pe Instagram: „De figuri și aere sunteți în stare multe!!!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies