Lavinia Pîrva, imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr

Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr
Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva și-a dorit ca anul acesta să petreacă Crăciunul acasă, alături de Ștefan Bănică Jr, fiul ei și tatăl ei. Ea i-a moștenit trăsăturile bărbatului, iar fanii au observat cât de mult seamănă cei doi.

Lavinia Pîrva a petrecut Crăciunul alături de familia sa a postat o fotografie cu tatăl ei pe rețelele de socializare. Vedeta seamănă cu părintele său și i-a moștenit multe dintre trăsături.

Citește și: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Cum arată tatăl Laviniei Pîrva

Lavinia Pîrva și-a făcut un nume în industria muzicală și a reușit să devină o artistă cunoscută în cariera solo. În anul 2017 a făcut pasul cel mare, s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. și i-a dăruit un băiețel pe nume Alexandru.

Vedeta a petrecut Crăciunul alături de cei dragi, unde a fost prezent și tatăl său. Lavinia Pîrva a făcut un videoclip, pe care l-a publicat pe rețelele de socializare și l-a împărtășit cu toți cei care o urmăresc.

După ce fanii l-au văzut, imediat și-au dat seama de la cine a preluat artista trăsăturile, deoarece seamănă izbitor de tare cu tatăl său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Lavinia Pîrva s-a bucurat de sărbătorile de iarnă împreună cu cei mai apropiați oameni din viața ei și au trăit clipe liniștite și frumoase.

Citește și: Ștefan Bănică, declarații după aproape zece ani de relație cu Lavinia Pîrva: „Cred că are nevoie de spațiu, de libertate”

Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr
Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Lavinia Pîrva pentru al doilea copil

În urmă cu trei ani, Lavinia Pîrva i-a oferit lui Ștefan Bănică Jr. un băiat. Cei doi sunt părinți fericiți și împliniți, dar nu se gândesc la un al doilea copil.

Artista a menționat că și-a dorit să fie mamă cu normă întreagă și să îl îngrijească singură pe cel mic, deoarece își dorește să se implice în creșterea lui și să îi ofere cea mai bună educație.

„Nu, că fii-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă.

Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta’’, a spus Lavinia Pîrva în cadrul unei emisiuni.

Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr
Cum arată tatăl partenerei de viață a lui Ștefan Bănică Jr[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum reacționează Andreea Marin după ce a fost asemănată cu Lavinia Pîrva: „Niciun om întreg la minte...”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies