Leacuri bătrânești pentru creșterea părului. Tainele naturii revelate!

Leacuri bătrânești pentru creșterea părului. Tainele naturii revelate!
Leacuri bătrânești pentru creșterea părului. Tainele naturii revelate!

Orice doamnă își dorește un păr bogat și frumos, care să arate precum al vedetelor din reviste! O coafură nu are cum să arate spectaculos pe un păr nesănătos sau rar. De aceea, este foarte important să ne străduim să folosim diverse tehnici, pentru ca părul să crească.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva leacuri bătrânești ce îți vor ajuta părul să crească mult mai rapid, dar și sfaturi pentru a îți menține firele de păr cât mai sănătoase!

Șamponarea atentă a rădăcinilor

leacuri batranesti pentru par
Leacuri bătrânești pentru păr[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cu ce se îmbracă nașa la nuntă. Ghid complet pentru alegerea ținutei perfecte!

Felul în care ne îngrijim părul va dicta modul în care acesta arată.

Primul pas pentru a avea un păr hidratat, strălucitor și bogat este șamponarea. Este esențial să acordăm o mare atenție rădăcinilor, pentru că acestea au nevoie să fie foarte curate și hidratate. Metoda de șamponare trebuie să fie foarte delicată, iar șamponul trebuie să fie din ingrediente cât mai naturale, pentru a nu usca atât de mult rădăcina.

Ulei de rozmarin

tratament pentru indesirea parului la femei
Tratament pentru îndesirea părului la femei[Sursa foto: Freepik]

Un leac băbesc foarte util este acela de a folosi ulei de rozmarin pe rădăcina părului. Acest ingredient nu doar că stimulează creșterea părului, ci și redă firelor de păr strălucire și poate rezolva problemă des întâlnită, mătreața. Uleiul de rozmarin combate căderea părului, prin accelerarea fluxului de sânge din scalp. În cazul în care nu îți dorești să folosești extractul de ulei direct pe scalp, te poți orienta către folosirea unor produse de păr ce conțin acest ingredient, fie că vorbim de șampon sau balsam.

Mentă

Menta are proprietăți nebănuite pentru sănătatea părului, deoarece ajută în mod natural menținerea unui scalp sănătos. Ingredientele naturale sunt întotdeauna benefice pentru organism, dar și pentru ten și păr. Iată o mască pe care trebuie să o aplici înainte de șamponare: tot ce trebuie să faci este să amesteci trei linguri de gel cu aloe vera cu zece picături de ulei esențial de mentă.

Ulterior, este necesar să aplici acest tratament pe lungimea părului  și să stai cu el timp de câteva ore, iar apoi să te speli bine pe cap. Aloe vera are beneficii antioxidante, în timp ce uleiul de mentă îți va reda bogățimea părului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Suc de ceapă

Pe vremuri, femeile foloseau sucul de ceapă pentru a avea un păr bogat. Ceapa este o sursă impresionantă de sulf, element necesar pentru creșterea părului. Mai mult, ceapa are beneficii antibacteriene, ce vor neutraliza principalele cauze ale căderii părului. Tot ce trebuie să faci este să obții sucul de la ceapă, să îl aplici atât pe scalp, cât și pe lungimea firelor de păr și să distribui întreg conținutul uniform, pe tot părul.

Balsamul folosit în mod corect

masca pentru cresterea parului
Mască pentru creșterea părului[Sursa foto: Freepik]

Indiferent de culoarea părului sau de structură, balsamul trebuie folosit de toate femeile. Acesta trebuie aplicat doar pe vârfuri, pentru că rădăcina să nu devină uleioasă. În caz contrar, vei fi nevoită să te speli mult mai des pe cap, iar firele ar deveni mai sensibile. Balsamul trebuie lăsat 3-4 min să acționeze, pentru ca firele de păr să absoarbă toate beneficiile din produs.

Ouă

Ouăle pot avea beneficii uimitoare, pentru ca părul tău să fie rezistent. După ce ai bătut două ouă într-un castron, aplică-le pe lungimea părului și așteaptă 30 de minute să acționeze. Ulterior, este necesar să speli părul foarte bine.

Protejarea vârfurilor

leacuri pentru cresterea parului
Leacuri pentru creșterea părului[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Masca pentru păr gras făcută în casă. Cele 2 ingrediente care redau frumusețea părului

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși ai crede că doar rădăcinile trebuie îngrijite atunci când vrei să îți crească părul, este important de știut că este esențial să protejezi și vârfurile. Astfel, este absolut esențial să nu folosești prea des placa de păr sau ondulatorul, pentru a nu îți sensibiliza firele de păr. De aceea, trebuie să folosești întotdeauna spray cu protecție termică, înainte să îți usuci părul. Mai mult, lasă întotdeauna părul să se usuce majoritar natural, în prosop, înainte de a folosi feonul.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Care sunt riscurile expunerii prelungite la lampa UV pentru unghii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies