Lili Sandu este însărcinată pentru prima dată: „Într-adevăr un miracol...”

Lili Sandu
Lili Sandu

Vedeta a dezvăluit câteva detalii despre bebeluș.

Lili Sandu și logodnicul său trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Vedeta a fost prezentă în platoul unei emisiuni, alături de iubitul ei Silviu Țolu, unde au dat vestea cea mare. Fosta prezentatoare a emisiunii „Fan Arena” a anunțat că va fi mamă pentru prima dată.

 

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili, care a

precizat că a rămas însărcinată pe cale naturală.â

Lili Sandu
Lili Sandu

Citeste si: Andreea Marin, prima vacanță cu iubitul: „M-a deconectat cu adevărat”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: A devenit tată pentru a treia oară: „Mica mea rază de soare”

Citeste si: A rămas însărcinată, după ce a pierdut două sarcini la rând: „M-am oprit în a mai avea încredere”

Aceasta nu a dorit să spună însă sexul copilului.

Lili și Silviu s-au logodit la Istanbul

Actriţa Lili Sandu (40 de ani) şi modelul internaţional Silviu Ţolu (27 de ani) s-au logodit, în timpul vacanţei petrecute în Istanbul.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie anul trecut de iubitul ei, Silviu Ţolu, în timpul vacanţei din Istanbul, locul în care s-au cunoscut, chiar de ziua ei de naştere.

Citeste si: Cum arată Gina Chirilă în ultimul trimestru de sarcină! Câte kilograme a luat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Actriţa a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii împreună cu iubitul ei, dar şi un video în care arată inelul de logodnă, alături de descrierea „28.05.’19

Istanbul. Am spus da“. Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de cinci ani. Cei doi au povestit în urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni TV, că s-au cunoscut la Istanbul, unde modelul făcea documentare pentru blogul său.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A rămas însărcinată, după ce a pierdut două sarcini la rând: „M-am oprit în a mai avea încredere”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies