Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa

Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa
Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa

Află din rândurile următoare unde poți să te bucuri de un picnic în București sau în apropierea sa.

Una dintre cele mai plăcute activități de vară sunt picnicurile în aer liber. Această activitate îți oferă posibilitatea de a petrece timp în natură, alături de persoana iubită sau de prieteni. Unul dintre ingredientele de succes ale unui picnic reușit este locația pe care o alegi.

Bucureștiul și împrejurimile sale oferă numeroase locuri frumoase și accesibile pentru picnic. Descoperă din rândurile următoare care sunt acestea.

Locuri perfecte pentru picnic în București

Citește și: Aventuri urbane în București: Ghidul tău pentru experiențe de neuitat în capitala României

Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa
Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa[Sursa foto: freepik]

Citește și: Explorând inima României: 5 Elemente unice și captivante care definesc orașul București

Grădina Botanică din București

Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” este fără doar și poate în topul celor mai frumoase locuri unde poți să te bucuri de un picnic în București. Acest loc constituie o oază de liniște în mijlocul orașului, ideală pentru un picnic într-un cadru natural și educativ. Mai mult decât atât, aici poți descoperi o varietate mare de plante și flori, fiind un loc potrivit pentru un picnic în familie, alături de cei mici.

Parcul Herăstrău

Parcul Herăstrău este cel mai mare parc din București, care la rândul său oferă multiple zone verzi unde poți așeza o pătură și te poți bucura de un picnic. De asemenea, poți închiria bărci pentru o plimbare pe lac sau poți să desfășori diverse activități sportive.

Parcul Tineretului

Parcul Tineretului este un alt parc mare din București, care oferă o gamă largă de activități.

Pe lângă numeroasele locuri de joacă și terenurile de sport, aici găsiți și o zonă frumoasă în jurul lacului, ideală pentru un picnic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Parcul IOR

Un alt parc mare și extrem de cunoscut din București, care oferă o varietate largă de spații verzi, locuri de joacă și terenuri sportive.

Este perfect pentru un picnic alături de familie, prieteni sau persoana iubită.

Parcul Cișmigiu

Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa
Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa[Sursa foto: freepik]

Cel mai vechi parc din București este ideal pentru un picnic romantic sau o ieșire liniștită în mijlocul orașului. Acest parc are numeroase alei umbroase, care creează o atmosferă plăcută, mai ales în zilele toride ale verii.

Parcul Drumul Taberei

Fostul parc Moghioroș este situat în sectorul 6 al Bucureștiului, în cartierul Drumul Taberei și reprezintă o oază de liniște și relaxare. Spațiile verzi, frumos amenajate sunt perfecte pentru un picnic. De asemenea, în parc există locuri unde îți poți pune propriul hamac și poți desfășura numeroase activități pe iară. Totodată, spre înserat, o plimbare cu hidrobicicletele constituie o activitate plăcută și relaxantă.

Lacul Morii

Lacul Morii este cel mai mare lac din București și oferă un spațiu generos pentru diverse activități în aer liber, inclusiv picnicuri. Pe marginea lacului există multe zone verzi unde poți întinde o pătură și te poți relaxa în voie. De asemenea, apusurile de soare de pe Lacul Morii creează un peisaj de poveste.

Locuri unde poți să faci un picnic în apropierea Bucureștiului

Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa
Locuri unde poți să faci un picnic în București și în apropiera sa[Sursa foto: freepik]

Atunci când vine vorba de locurile din afară Bucureștiului, avem de asemenea o paletă largă de unde putem alege și unde ne putem bucura de o escapadă în natură în apropierea orașului.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Mogoșoaia

Palatul Mogoșoaia și grădinile sale oferă un cadru perfect pentru un picnic într-o atmosferă romantică, istorică și pitorească. Această locație este perfectă pentru picnicurile în familie, dar și pentru cupluri.

Snagov

Lacul Snagov și pădurile din jur sunt perfecte pentru un picnic în natură. Dacă planifici un picnic romantic alături de persoana iubită, cu siguranță această destinație va fi în topul preferințelor tale. De asemenea, poți închiria o barcă pentru a te bucura de o plimbare pe lac.

Pădurea Băneasa

Pădurea Băneasa este situată la marginea Bucureștiului și constituie o evadare în natură, aproape de oraș. Poți să faci picnic și să te bucuri de o plimbare pe jos sau cu bicicleta.  

Pădurea Comana

Ceva mai departe de București, mai exact la aproximativ 30 de km, se află Pădurea Comana, o rezervație naturală cu peisaje superbe, care oferă un cadru perfect pentru picnic și activități în aer liber, cum ar fi drumețiile.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

21 orașe de basm din Europa. Cele mai frumoase orase din Europa care îți vor încânta inima și imaginația!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies