Loțiune sau cremă de corp? Care este mai hidratantă, când și de ce se folosește fiecare

Loțiune sau cremă de corp?
Loțiune sau cremă de corp?

Ce să alegi dintre loțiune și cremă de corp. Iată care este mai hidratantă și în ce moment să le folosești.

Atunci când vine vorba de rutina de îngrijire a pielii, de fiecare dată alegem cele mai bune produse pentru a avea grijă de corpul nostru. Cu toate acestea, uneori suntem în dificultatea de a alege cel mai bun produs pentru noi și ne confruntăm cu câteva noțiuni pe care nu le știm despre loțiunile sau cremele de corp, care și cum se folosește și cine oferă cea mai mare hidratare dintre cele două.

Diferența dintre loțiune și cremă de corp

Citește și: Beneficiile uimitoare ale glicerinei pentru tenul gras

Loțiune sau cremă de corp?
Loțiune sau cremă de corp?[Sursa foto: freepik]

Citește și: 8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată care este diferența dintre loțiune de corp și cremă de corp și nu ai fost sigur când anume să le folosești. Atunci când vorbim de cremă de corp, primul lucru pe care îl observăm este consistență, deoarece este mai densă datorită conținutului de apă. Hidratarea pe care o oferă o cremă de corp este profundă, deoarece blochează pierderea de apă și intră în profunzimea pielii.

Foarte multe creme de corp sunt făcute din ingrediente naturale cum ar fi uleiul de cocos sau plante care ajută la hidratarea și ameliorarea anumitor afecțiuni. Dacă este să vedem diferența la o loțiune de corp, în primul rând este la consistența, deoarece are o vâscozitate mai mică și sunt rapid absorbite în piele. Hidratarea este mai superficială, deoarece acționează doar în partea superioară a pielii, însă acest lucru le oferă posibilitatea să fie potrivită pentru orice tip de piele.
Astfel, alegerea dintre cele două depinde foarte mult de preferințele personale și de nevoile fiecărui tip de piele în parte.

Loțiunea de corp se clătește?

Loțiune sau cremă de corp?
Loțiune sau cremă de corp?[Sursa foto: freepik]

De teama ca pielea să nu rămână lipicioasă, ți-ai pus de foarte multe ori cu siguranță întrebarea dacă loțiunea de corp trebuie clătită după aplicare. Răspunsul este cu siguranță nu, deoarece trebuie să fie absorbita de piele pentru a obține cele mai bune rezultate.

În momentul în care vom clăti pielea pe care am aplicat stratul de loțiune, aceasta nu va mai avea timp să își facă efectul și nici nu-și va mai păstra mirosul divin pe care îl are. Foarte multe persoane folosesc aceste loțiune de corp pentru a avea pielea parfumată și pentru a se simți de fiecare dată fresh, oferindu-le o stare de bine.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Care e varianta cea mai hidratantă

Loțiune sau cremă de corp?
Loțiune sau cremă de corp?[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță doamnele și domnișoarele au în rutina lor de îngrijire numeroase produse care să le facă bine corpului și să se simtă minunat în propria piele, iar în funcție de necesitățile fiecăruia în parte, acestea merg spre produse care să trateze sau să rezolve anumite probleme. Atunci când vorbim de gradul de hidratare dintre crema de corp și loțiune de corp, cu siguranță această poziție este câștigată de crema de corp, datorită consistenței sale și pentru modul în care acționează în profunzime, cea din

urmă acționând doar la suprafață. Crema de corp oferă o hidratare îndelungată, pe când loțiunea de corp, nu. În funcție de preferințe, acestea pot fi alese cu diferite mirosuri și texturi, care să ne ajute să ne simțim bine de fiecare dată în pielea noastră. O cremă de corp oferă hidratare până la 72 de ore, ceea ce cu siguranță ne va scăpa de anumite aplicari mai dese. Astfel, iată tot ce trebuie să știi despre crema de corp și loțiunea hidratantă și cum să le alegi în funcție de nevoile tale. Indiferent care este produsul mult mai folosit in gama ta de îngrijire, cu siguranță ai fost mulțumit de rezultatele alese, iar dacă până acum nu știai de diferențe și când să le folosești pe fiecare, acum ai aflat toate răspunsurile la aceste întrebări.

Loțiune sau cremă de corp?
Loțiune sau cremă de corp?[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies