Lucruri pe care nu ti le spun cuplurile care „nu se cearta niciodata"

Lucruri pe care nu ti le spun cuplurile care „nu se cearta niciodata
Lucruri pe care nu ti le spun cuplurile care „nu se cearta niciodata"

Sigur ai si tu in anturajul tau cupluri care nu experimenteaza niciodata conflicte.

Lucruri pe care nu ti le spun cuplurile care „nu se cearta niciodata”. Sigur ai si tu in anturajul tau cupluri care nu experimenteaza niciodata conflicte. Nu doar ca nu vezi nimic in public, dar acestia afirma ca nici macar in intimitate nu se cearta. Posibil sa te regasesti intr-un sentiment de invidie fata de acestia si sa te intrebi cum de reusesc asa. Ei bine, afla ca nu exista cupluri lipsite de conflict.

Insa, maturitatea celor doi oameni face diferenta cand vine vorba de rezolvarea conflictelor. Sunt insa cupluri pe care le auzi ca nu se cearta deloc pentru ca:

Relatia lor nu este foarte profunda

Nu exista cuplu perfect. Indiferent de cat de mare este compatibilitatea intre doi oameni, intre cei doi intotdeauna vor interveni si pareri diferite, neintelegeri, emotii complicate si situatii dificile. Daca intr-un cuplu nu apar asemenea situatii, sansele sunt mari sa le lipseasca profunzimea si relatia lor sa fie una de natura superficiala.

Lucruri pe care nu ti le spun cuplurile care „nu se cearta niciodata"
Lucruri pe care nu ti le spun cuplurile care „nu se cearta niciodata"[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fac mai multe compromisuri deca ar trebui

Oricat de solid ar fi un cuplu, doi oameni nu sunt gemeni intr-o relatie. Apar diferente, care pot genera divergente. Daca diferentele lor nu sunt discutate si rezolvate, sansele sunt foarte mari ca cei doi oameni sa lase mult prea mult de la ei, de dragul de a evita conflicte, cu riscul de a se pierde pe ei in relatie.

Citeste si: Cel mai important ingredient al relaţiilor de succes

Citeste si: Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

Nu se simt in siguranta sa isi exprime gandurile si emotiile

Exista cupluri in care cel putin o persoana resimte teama de a-si exprima sincer gandurile si sentimentele. Fie din motive de a evita o despartire, fie din motive de a nu isi supara partenerul.

Indiferent de motiv, aceasta situatie nu este sustenabila pe termen lung. Cand nemultumirile nu sunt exprimate, acestea erodeaza pe interior sufletul partenerului ce le resimte. Doar ca sa izbucneasca mai tarziu, amplificat.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies