Luminița Anghel a fost acuzată că exagerează cu operațiile estetice. Cum a reacționat vedeta

luminita anghel
Luminița Anghel

Luminița Anghel este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii cu ea. Cu toate că artista are mulți fani, există și unele persoane care o critică. Aceștia susțin că vedeta are multe intervenții estetice.

Sătulă de comentariile negative, Luminița a postat un mesaj și o fotografie în mediul online, care i-a uimit pe urmăritorii ei.

Care este motivul supărării  Luminiței Anghel

luminita anghel 2022
Luminița Anghel [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum să slăbești la față. „În primul rând, trebuie să conștientizăm că un stil de viață sănătos nu înseamnă numai un plan alimentar corect și mișcare"

Recent, artista a declarat pe rețelele de socializare, că se confruntă cu o situație apăsătoare. Se pare că în ultimul timp, Luminița are parte de multe critici. Mai multe persoane i-au sugerat, într-un mod subtil, că a exagerat cu intervențiile estetice, de la nivelul feței. Mai exact, aceștia se referă la faptul că vedeta și-ar fi injectat prea mult acid hialuronic în buze, pentru a fi mai voluminoase. Frumoasa artistă a mărturisit că nu înțelege comportamentul acestora.

Mai mult, Luminița a decis să îi blocheze pe cei care o critică, pentru a scăpa de energia negativă.

„Bună dimineața, dragilor! Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia așteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi? Hai să avem o zi minunată! Vă iubesc!”, a declarat Luminița Anghel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 „Fără gene semipermanente, ca acum și filtre.” Ce a declarat Luminița Anghel

luminita anghel tanara
Luminița Anghel în tinerețe[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Șișcanu, probleme în vacanța din Austria: „Nu știu ce voi face”

Pentru a clarifica situația, vedeta a publicat în mediul online, o fotografie din tinerețe.

În imagine, Luminița avea 18 ani și i se observau trăsăturile foarte frumoase. În acest mod, artista a vrut să demonstreze că avea buzele voluminoase încă din trecut, pe vremea când în România nu exista posibilitatea de a apela la intervenții estetice. Mai mult, vedeta a ținut să le transmită o urare de bine, celor care sunt persoane pozitive.

„Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987.

Adică acum 35 de ani. Aviz „drăgălașilor” care insistă cu „ți-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumoși și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți”, a scris Luminița Anghel.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Lumința Anghel

luminita anghel operatii estetice
Luminița Anghel [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: O nouă lege pentru cei cu vârste între 20-35 de ani. Cine sunt cei afectați

Luminița este una dintre cele mai populare artiste din România. Încă din anul 1976, vedeta și-a început cariera în muzică, având parte de un succes extraordinar. În prezent, Lumința Anghel are 53 de ani și se menține de minune, având un chip și un corp de invidiat.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

O nouă lege pentru cei cu vârste între 20-35 de ani. Cine sunt cei afectați

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies