Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei
Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Poate fi un moment de rascruce, un punct terminus in viata noastra, dar si un start, un nou model de manifestare, traire si actiune.

Capricorn

 

Relatiile parteneriale se pot reconfigura astazi. Sunt posibile discutii aprinse ori cu partenerul de viata, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor intoarce peste cateva zile in favoarea ta. Totusi ar fi bine sa fii mai selectiv cu aceste persoane si sa ai curajul de a te desprinde de oricine te necajeste sau s-a dovedit neserios in activitatile comune intreprinse de-a lungul timpului.

 

Varsator

 

Se anunta multe treburi la serviciu, dar si cele de rutina necesare casei iti solicita aportul. Relatiile colegiale sunt tensionate si ar fi bine sa te feresti de sfaturile sau ajutorul lor. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila, insa nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. Controleaza-ti reactiile si ingrijeste-te mai mult.

 

Pesti

 

Energia astrala a zilei iti aduce in atentie relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii. Daca esti in postura de a lucra cu copiii, fii mai intelegator cu generatia tanara. Ti-ar prinde ca din cand in cand sa privesti viata prin ochii unui copil. Insa, daca persoana iubita iti cere explicatii vizavi de comportamentul tau din ultima vreme, pregateste-te de o discutie ampla si plina de neprevazut.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018. Doua zodii incep anul cu stangul

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Carmen Harra, previziuni pentru 2018! Ce ne asteapta in anul ce vine: "Vor fi cutremure multe"

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies