„M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu

„M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu
„M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu

Artistul a făcut un pas greșit în relația cu soția sa, Claudia Puican, însă nu s-a așteptat la reacția pe care aceasta a avut-o.

Armin Nicoară a făcut mărturisiri personale despre relația cu Claudia Puican, la o lună de la nuntă. Deși în prezent se bucură de o căsnicie liniștită și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, saxofonistul a susținut faptul că nu a fost întotdeauna o relație perfectă între el și soția lui. Tânărul a fost la un pas de a face un lucru greșit, iar Claudia l-a prins în fapt.

Iată ce reacție a avut soția lui!

Citește și: “Noi ne întrecem, care are mai mult.” Armin Nicoară și Claudia Puican au semnat un contract prenupțial, înainte să facă marele pas

Armin Nicoară, la un pas de infidelitate față de soția lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție

Armin Nicoară, la un pas de a fi infidel

Armin Nicoară a pus capăt burlăciei destul de curând, și a devenit "bărbat de casă", însă nu ezită să facă mărturisiri despre cum în trecut, pe vremea când el și actuala lui soție erau iubiți, a gafat-o de câteva ori în fața ei. Saxofonistul a declarat că a fost foarte aproape să-i fie infidel, însă aceasta a reușit să îl prindă.

Reacția cântăreței l-a șocat, însă, pe saxofonist.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Nu pot spune că am făcut cine știe ce lucruri nebunești în relație. M-am sărutat și eu cu mai multe fete în același timp (râde, n. red.). La capitolul infidelitate… era să fac un pas greșit și m-a prins Claudia… Mi-a spus așa: te las să faci ce vrei, cu cine vrei, dar mie să-mi dai voie să mă uit la voi (râde, n.

red.). Dacă vrei să mergi cu altă fată, trebuie să fiu cu voi în cameră. Și puteți să faceți ce vreți! Ce să mai fiu infidel… Dacă e ceva, îi spun direct.", a declarat Armin Nicoară, pentru fanatik.ro.

Citește și: ,,Am un semn să nu fac acest pas”. Ce a declarat Armin Nicoară, despre nunta cu Claudia Puican

Armin Nicoară, la un pas de infidelitate față de soția lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “La cununie am avut surprize neplăcute cu invitații.” Mona Stoian și Cristian Jitaru au hotărât data petrecerii de nuntă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Armin Nicoară își vede întreg viitorul lângă Claudia Puican

Deși este de părere că tentațiile sunt mari, Armin Nicoară privește căsnicia cu multă seriozitate, pentru tot restul vieții. Saxofonistul ar vrea ca el și Claudia Puican să aibă un mariaj cel puțin la fel de frumos ca cel al părinților lui.

"Mi-aș dori să am o căsnicie care să dureze toată viața.

Vreau să iau exemplul părinților mei. Între ei și acum există iubire. Și tata, la viața lui, a fost artist și nu e ușor, pentru că se întâmplă multe lucruri în această industrie. Femei frumoase… și intervin multe probleme pentru un bărbat. Cred că se poate să rămân lângă Claudia toată viața. Dacă există înțelegere și respect, orice se poate. În viața de cuplu trebuie să aduci mereu ceva nou. În felul ăsta, mereu va exista o flacără acolo, iar relația sau căsnicia va fi așa cum trebuie să fie.", a mai spus Armin Nicoară, pentru aceeași sursă.

Citește și: „O mare greșeală”. Claudia Puican s-a dezbrăcat în direct! Ce a spus soțul ei, Armin Nicoară



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies