„M-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata” Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei

„M-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata” Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei
„M-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata” Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei

Monica Tatoiu a oferit declarații referitoare la căsniciile eșuate pe care le-a avut.

Monica Tatoiu, în vârstă de 66 de ani, are o poveste de viață demnă de filme. Femeia de afaceri este doctor în matematică, iar ulterior, după ce s-a retras de la catedră, a condus una dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice din România.

Din punct de vedere profesional, viața Monicăi Tatoiu a fost una de excepție. Fostul cadru didactic a intrat în lumea afacerilor, iar de acolo a obținut profituri considerabile.

Din punct de vedere personal, Monica Tatoiu a trecut prin diverse întâmplări care au ajutat-o să capete experiența din prezent. Femeia de afaceri a fost căsătorită de trei ori, a trecut prin două divorțuri, iar în prezent este împreună cu cel de-al treilea soț de mai bine de 39 de ani.

Monica Tatoiu s-a căsătorit cu primul soț dintr-un pariu

Citește și: „Nu salariul din învățământ rezolvă problema” Ce spune Monica Tatoiu despre greva din învățământ?

Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei
Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unui interviu, Monica Tatoiu a povestit despre primul său mariaj. Femeia de afaceri a mărturisit că s-a grăbit și a îmbrăcat rochia de mireasă datorită unui pariu pe care l-a făcut cu tatăl său, pentru a-i demonstra că orice își propune poate să obțină.

 „ Nu vă grăbiți. Eu m-am grăbit. Prima oară m-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata în anul I de facultate. Aveam un iubit care nu era agreat de familie. Tata și cu mama (n.r. mama lui) avuseseră o idilă, era ungur, taică-miu era sârb. M-am certat cu el și a zis: nu te ia niciunul, tu ești prea rea, prea gură mare. Eram nervoasă, eram logodită cu el, numai să îi fac în ciudă.

Eu sunt rea. Acum cu Dumnezeu m-a mai calmat. Și zic: care este burlacul cel mai dorit. Tata era cardiolog. Îmi zice cine, Radu, Dumnezeu să-l ierte! Ăla! În trei luni de zile mă mărit cu el. Și m-am măritat. ”, a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu s-a căsătorit cu al doilea soț pentru buletinul de București

Citește și: „Eu am avut-o mereu, sunt creativă.” Monica Tatoiu a dezvăluit aspecte neștiute despre viața ei intimă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei
Monica Tatoiu, declarații despre căsniciile eșuate din viața ei[Sursa foto: Facebook]

Mariajul dintre Monica Tatoiu și primul soț a durat aproape trei luni, iar ulterior cei doi au divorțat, femeia aflând ulterior că soțul său o înșelase. În ceea ce îl privește pe al doilea soț al Monicăi Tatoiu, fostul cadru didactic s-a căsătorit cu el pentru că avea nevoie de buletin de București. Cei doi au fost soț și soție timp de doi ani, iar procesul de divorț a fost foarte dificil, cu partaj.

Vă povestesc ce am pățit. M-am căsătorit pe 27 septembrie 1977. Am divorțat sărind pe geam, pe 17 decembrie 1977. Și tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta. Dar nu mi-a zis decât după ce am divorțat. Deci o prostie. După care trebuia buletin de București. Aveam media 9,98 și n-aveam buletin de București. Ăla m-a luat de nevastă că aveam media 8,60 și a intrat la media mea.

După doi ani de zile ne-am despărțit ”, a mai mărturisit Monica Tatoiu.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Intervenția pe care am făcut-o eu e pentru oameni supraponderali, dar care nu sunt obezi.” Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies