„Mă trec toate stările.” Daniela Iliescu, veste uriașă pentru fanii săi

„Mă trec toate stările.” Daniela Iliescu, veste uriașă pentru fanii săi
„Mă trec toate stările.” Daniela Iliescu, veste uriașă pentru fanii săi

Daniela Iliescu este logodnica lui Culiță Sterp, iar împreună au un băiețel pe nume Milan. Ea este o persoană foarte deschisă și activă în mediul online și își ține urmăritorii la curent cu multe evenimente care au loc în viața ei.

Pe data de 6 noiembrie, logodnica lui Culiță le-a transmis fanilor o veste de care este foarte încântată. Femeia și-a deschis propria afacere.

Citeste si: Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

Daniela Iliescu se lansează în afaceri

Daniela Iliescu a pregătit o surpriză pentru toate mămicile care o urmăresc, iar după un an și jumătate în care a lucrat pentru visul ei, a venit momentul în care a reușit să îl materializeze.

Ea le-a transmis celor care o urmăresc că a reușit să finalizeze brand-ul datorită lor.

 „Mă trec toate stările.Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou.

Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate ”, a transmis Daniela Iliescu pe contul său de Instagram.

Daniela Iliescu, veste pentru fanii săi
Daniela Iliescu, veste pentru fanii săi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”

Ce a mai declarat logodnica lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu a realizat în timpul sarcinii că articolele vestimentare de băiețel sunt mai puține decât cele de fetițe, iar materialele din care sunt confecționate nu sunt de cea mai bună calitate.

Pe lângă aceste lucruri, logodnica lui Culiță nu era cel mai mare fan al imprimeurilor cu desene animate, deoarece este de părere că un copil trebuie îmbrăcat mai simplu, în culori neutre, iar din această cauză a luat decizia de a-și lansa propriul brand de haine pentru copii.

„De multe ori mergeam în magazine și erau extrem de multe haine pentru fetițe, pentru băieți mai puține sau m-am mai lovit de faptul că hainele de copii sunt super colorate, cu foarte multe desene animate.

Eu sunt de părere că hainele ar trebui să fie mai simple pentru copii, din materiale cât mai calitative.(...) Acum, în Noiembrie, o să lansăm un brand cu haine pentru copii, haine unisex, în culori cât mai neutre pe care le pot purta și fetițele și băieții și de asta sunt cea mai entuziasmată ”, a mai adăugat partenera lui Culiță Sterp.

Logodnica lui Culiță a depus foarte multă muncă pentru acest brand și a testat materialele pentru a găsi varianta cea mai bună, deoarece calitatea acestora este foarte important pentru ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În momentul actual nu poate da prea multe detalii despre brand, dar este entuziasmată pentru tot ceea ce i se întâmplă și fericită că munca ei de un an și jumătate

dă roade.

Daniela Iliescu, veste pentru fanii săi
Daniela Iliescu, veste pentru fanii săi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei. “Ne-am rugat de el și l-am adus acasă de câteva ori.”

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ileana Sterp și logodnica lui Culiță, surprinse din nou una în compania celeilalte. „De ce ai plâns?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies