De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei. “Ne-am rugat de el și l-am adus acasă de câteva ori.”

De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei. “Ne-am rugat de el și l-am adus acasă de câteva ori.”
De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei. “Ne-am rugat de el și l-am adus acasă de câteva ori.”

Frații Sterp, Iancu și Culiță, au vorbit într-un podcast despre motivul pentru care mama Geta s-a separat de tatăl lor.

Nu este un secret faptul că mama Geta a crescut cei patru copii ai ei de una singură. Ea cu tatăl copiilor nu mai vorbește de ani de zile, de când bărbatul a decis să plece și să o lase să aibă grijă de copiii acestuia. Ulterior, el și-ar fi refăcut viața alături de o altă femeie. Recent, Culiță și Iancu au oferit detalii despre relația lor cu tatăl acestora, și despre motivul pentru care nu se mai află în prezent în viața mamei lor.

Culiță Sterp a declarat, în podcastul „Acasă la Măruță” ,  faptul că tatăl lor este plecat de mai bine de 10 ani, însă nici când încă locuia cu aceștia nu stătea atât de mult pe acasă, fiind ocupat cu animalele și mersul la câmp.

“Cam de 10 ani încoace am fost crescuți de ea, pentru că tatăl nostru nu stă cu noi de vreo 10 ani.

Eram destul de măricei, dar și în timpul în care el stătea acasă era mai mult plecat, fiind cu meseria asta cu animalele, fiind mereu plecat pe câmp, era plecat mai mult prin alte părți. Mama a avut grijă de noi în timpul ăsta, și a fost și mamă și tată. ”, a mărturisit Culiță.

Citeste si: Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”

De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Nu văd să fi făcut ceva greșit.” Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță

Motivul pentru care mama Geta s-a despărțit de tatăl copiilor

În podcast, Iancu Sterp a început prin a spune că nu au fost reale motive de despărțire, ba mai mult, certurile dintre ei fiind de multe ori banale.

“Nu au fost motive de despărțire, s-au certat din banalități.”, a spus el.

Însă, fratele lui, Culiță a continuat să spună faptul că tatăl lui nu avea niciun viciu, doar era o persoană mult prea bună cu cei din jurul său, aceștia profitând pe urma acestui lucru. Așadar, motivul de despărțire dintre fostul soț și mama Geta este că acesta obișnuia să își cheme prietenii pe acasă și să ofere multe lucruri, urmând ca mai apoi chiar ei să rămână fără nimic.

“Tatăl meu niciodată în viața lui nu a băut, nu a fumat, nu a fost genul cu vreo patimă. Singură chestia a lui era că a fost mult prea bun la suflet și cam împrăștia ce avea pe lângă el, având mulți prieteni care profitau de bunătatea lui, drept dovadă că și noi am moștenit un pic asta. Nouă ne mai deschid ochii bă Daniela, bă maică-mea.

Cam ăsta era motivul principal pentru care se certau ei doi, că taică-miu avea foarte mulți prieteni. Îi chema acasă pe la noi, le dădea absolut ce avea, și de multe ori nu aveam noi și el dădea prin alte părți. El tot timpul zicea <<Eu nu sunt bărbat la casă, cum adică să îmi spui tu mie ce să fac? Eu fac ce vreau eu>>, și din cauza asta se certau mai mult și mai des.
Maică-mea într-adevăr are gura un pic mai bogată, și mai mare.”
a continuat Culiță să spună.

Citeste si: “O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp

Mai mult decât atât, copiii au încercat să îl aducă înapoi acasă, de fiecare dată când avea escapade și pleca.

”Ne-am rugat de el, l-am și adus acasă de câteva ori”, a declarat Culiță.

Iancu Sterp i-a continuat fraza, spunând că “El mai avut câteva escapade, a mai plecat de două trei ori înainte, s-a întors, și după iar a plecat”.

În ce relații au rămas cu tatăl lor

Cei patru frați încă păstrează legătura cu tatăl lor, însă vorbesc destul de rar. Culiță a mărturisit faptul că tatăl lor este o fire destul de orgolioasă, moștenind același lucru de la el. 

“Da, dar el este foarte orgolios, ca și noi de altfel. E genul de om care nu lasă de la el, așa zis când a plecat de acasă”, a spus el.

Mama Geta l-a iubit enorm de mult, ba mai mult, Culiță a fost de părere că încă o face, datorită faptului că a fost singurul bărbat din viața ei, și că în toți acești ani nu a avut nicio tentativă de a-și reface viața alături de alt bărbat. Mai mult decât atât, este de părere că mama Geta l-ar primi imediat înapoi dacă acesta s-ar hotărî să se întoarcă acasă, chiar dacă el și-a refăcut ulterior viața alături de o altă femeie.

“Ea chiar l-a iubit foarte mult, și cred că-l iubești în continuare, pentru că a fost singurul bărbat din viața ei. A luat-o fată mare, și fată mare a rămas și acum. Ea e non stop acasă, noi vedem ce face, și niciun bărbat nu a mai fost in viața ei în afara de tatăl nostru. Eu cred că și acum dacă ar veni înapoi l-ar primi. Dar el, acum recent de un an, doi, și-a găsit o doamnă și umbla cu ea. Când a aflat maică-mea a făcut ca trenul. Este foarte orgolios, niciodată în viața lui de aproape 10 ani nu ne-a dat vreodată un telefon să ne întrebe <<Ce faci?>>”, a spus Culiță Sterp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: “Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă.” Culiță Sterp a luat o femeie la ocazie pe drumul de întoarcere acasă

De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Da, am mai avut discuţii, am mai avut certuri! Nu suntem „super” apropiaţi! ” Care este adevărata relaţie dintre Daniela Iliescu şi familia lui Culiță Sterp

Frații Sterp au menționat că au existat circumstanțe tensionate în trecut între mama și tatăl lor, pe care încercau mereu să le oprească băgându-se între cei doi. Culiță a fost de părere că ăsta ar fi motivul pentru care nu mai ține atât de mult legătura cu ei, însă Iancu este de părere că probabil tatăl lor a șters cu buretele evenimentele petrecute în trecut.

“Și noi ne-am mai certat cu el pentru că a ajuns la unele faze. El era mai agresiv cu maică-mea, și poate a încercat să dea în ea, și atunci ne mai băgam și noi, și poate îi era ciudă pe noi. (…) Noi îl mai sunăm, încă ținem legătura cu el.”, a menționat Culiță.

Despre apariția tatălui, la nunta Getei Sterp

Nunta Getuței Sterp a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, la care și-a făcut apariția și fostul soț al mamei Geta. Iancu Sterp a povestit în podcast despre momentul în care Geta voia să își invite tatăl la evenimentul special din viața ei.

“S-a hotărât mama cu Geta să-l cheme, că avea mama în plan să nu, pentru că era foarte nervoasă. S-au răzgândit ele până la urmă, și îl sună Geta entuziasmată să-l cheme la nuntă, și l-a prins la volan. Răspunde <<Da, zi repede că sunt la volan>>, însă a repezit-o pe Geta și ea i-a închis telefonul spunând că nu-l mai cheamă.”,  a povestit Iancu Sterp.

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

De ce s-a certat, de fapt, mama Geta cu tatăl copiilor ei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ileana Sterp va lua parte la un proiect uriaș. Sora lui Culiță Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies