,,Nu văd să fi făcut ceva greșit.” Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță

,,Nu văd să fi făcut ceva greșit.” Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță
,,Nu văd să fi făcut ceva greșit.” Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță

Ileana Sterp este în culmea fericirii, deoarece se pregătește să devină mama pentru a doua oară. Tânăra este însărcinată în două luni, dar este foarte activă și reușește să ia parte la tot felul de activități.

Ileana Sterp a fost ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ea a postat un videoclip pe rețelele de socializare, iar fanii au atacat-o foarte repede.

Citeste si: Ileana Sterp va lua parte la un proiect uriaș. Sora lui Culiță Sterp, prezentă într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool

În urmă cu puțin timp, Ileana Sterp a ieșit cu un grup de prieteni într-un local, iar sora lui Culiță a postat pe rețelele de socializare un clip video, în care reiese cât de bine s-au simțit împreună, au mâncat, au băut și au petrecut timp de calitate.

Internauții au observat imediat că sora lui Culiță Sterp a consumat un pahar de vin și nu s-au putut abține.

Aceștia nu au fost de acord cu faptul că ea a consumat băuturi alcoolice, deoarece este însărcinată, iar lucrul acesta a enervat-o foarte tare pe tânără.

Sora lui Culiță a spus că a primit foarte multe mesaje în care oamenii îi scriau că nu este în regulă să consume alcool, deoarece este însărcinată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță
Ileana Sterp, ținta criticilor, după ce a consumat alcool. Ce reacție a avut sora lui Culiță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sunt foarte fericită, dar în același timp și puțin tristă că nu-i Getuța”. Ce a supărat-o pe mama Geta, atât de tare

Cum a reacționat Ileana Sterp

Ileana Sterp a spus că ea nu consumă alcool de obicei, deoarece nu îi place gustul, iar aseară, băieții au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, iar pentru ea s-a simțit ca o socată.

”M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar”, le-a spus aceasta urmăritorilor ei.

Sora lui Culiță le-a spus urmăritorilor ei că nu consideră că a făcut ceva greșit și că este de părere că atâta timp cât nu face exces de ceva, nu o afectează.

”Nu văd să fi făcut ceva greșit. Vă prea fixați pe niște lucruri și faceți tragedie din asta, părerea mea e că atâta timp cât nu fac exces din ceva, nu te afectează.

Orice lucru, cu măsură!”, a mai scris sora lui Culiță Sterp pe pagina de Instagram.

Citeste si: Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies