Macarons verzi cu cremă albă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de macarons verzi cu cremă albă.
Rețetă de Macarons verzi cu cremă albă
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Timp de preparare- o ora
Timp total- 2 ore
Rețeta este pentru 4 persoane
Ingrediente
- 200 g făină
- 200 g zahăr pudra
- 5 albușuri, la temperatura camerei
- 250 g zahăr granulat
- 100 ml apă
- Colorant alimentar verde sau în funcție de preferințe
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare
- Pentru a face această rețetă delicioasă de macarons verzi cu crema albă, trebuie să amestecați făina cu zahărul pudra într-un bol mai mare.
- În cele din urmă, ne vom ocupa de pregătirea siropului. Tot ce trebuie să facem este să începem să fierbem apă cu zahăr (200 g) într-o oală de dimensiuni potrivite până ajunge la punctul de fierbere.
- În continuare, vom amesteca albușurile cu cele 50 de grame de zahăr granulat într-un bol de dimensiuni mai mari cu un mixer până când obținem o textură mai groasă, similară cu o spumă.
- Atunci când siropul a ajuns la punctul de fierbere, vom începe să
- Colorantul alimentar se va pune acum peste bezea, dacă doriți, dar pentru rețeta de astăzi am ales un roz. De acum, vom continua să amestecăm încet pentru a obține nuanța dorită, care nu trebuie să fie prea deschisă sau prea închisă, în funcție de preferințele noastre. În cele din urmă, vom obține o compoziție cât mai uniformă cu putință.
- Continuam să facem macarons, punând palmele pentru a forma o bilă, apoi bilele se vor aplatiza în funcție de preferințele noastre. Le lăsăm acolo, la temperatura camerei, timp de aproximativ o jumătate de oră. După această perioadă de timp, le vom pune într-o tavă de cuptor pe care am pus în prealabil hârtie de copt. Vom introduce tava în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 145 de grade Celsius timp de aproximativ cincizeci de minute.
- Vom scoate tavă din cuptor și o vom lăsa să se răcească pentru încă zece minute sau mai mult. Apoi, vom începe să adăugăm umplutura pe care o dorim, cum ar fi frișcă, crema de brânză sau orice altceva, și rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.