Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond. Cum să obțineți un look impecabil și să puneți în valoare trăsăturile naturale!

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond. Cum să obțineți un look impecabil și să puneți în valoare trăsăturile naturale!
Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond

Cum poţi impresiona cu un machiaj special pentru culoarea ochilor tăi. Acest articol este destinat femeilor cu părul blond, ce au ochii de culoare albastră.

Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pentru a realiza un machiaj perfect pentru femeile cu ochi albaștri și păr blond, dar și cum îl puteți realiza mai exact.

În plus, descoperiți și mici trucuri de care puteți ține cont, dacă vă doriți să obțineți un astfel de machiaj.

Când vine vorba despre culoarea albastră a ochilor, trebuie să țineți cont de nişte reguli clare. Tonurile pe care le puteți aborda nu sunt foarte variate.

Acestea pot fi marouri calde, nuanțe de bronz şi tonuri de albastru. 

Care sunt pașii pentru machiajul ochilor albaștri și păr blond

Citește și: Machiaj pentru blonde, brunete și roșcate. Cum să evidențiezi trăsăturile și să obții un look sofisticat

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond[Sursa foto: freepik]

Citește și: Culoarea albastru: semnificație, cum o purtăm și cum o accesorizăm

Pregătirea pielii

Pasul unu.  Înainte de aplicarea machiajului de față, se folosește un ser special, pentru a răsfăța puțin pielea. Cu ajutorul unui masaj, serul se va absorbi rapid în piele. 

Pasul doi.  Astfel, pielea este pregătită pentru cremă de ochi. Se folosește aproximativ o pompiță, iar mișcările vor fi circulare cu ajutorul degetului inelar, care are cea mai mică putere.

Pasul trei. În următorul pas puteți aplica o cremă hidratantă  împreună cu un ulei de față. Întotdeauna se începe cu cea mai uscată parte a feței, cum ar fi obrajii.  

Baza pentru machiaj ochi

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond[Sursa foto: freepik]

Pasul patru. Aplicați un primer hidratant  pentru față și o mască de buze, pentru ca acestea să fie frumoase și hidratate.

Pasul cinci. Aplicați fondul de ten potrivit nuanței pielii voastre. Acesta se aplică cel mai bine cu ajutorul unei pensule, punându-se puțin pe o porțiune a feței, iar mai apoi răspândind-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pasul șase. Aplicați corectorul de ochi potrivit nuanței tenului, cu o pensulă subțire.

De asemenea, cu o altă pensula mică se acoperă cu corector micile imperfecțiuni ale feței.

Pasul șapte. Aplicați un conturing, pentru a încălzi tenul. Acesta se aplică atât pe pomeți, cât si pe părțile laterale ale nasului, nu neapărat pentru conturare, ci doar pentru a da pielii un aspect coeziv.

Pasul opt.  Ulterior, se aplică fard de obraz cremă, într-o culoare puțin mai palidă.

 

Umbre pentru ochi

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond[Sursa foto: freepik]

Pasul nouă. Aplicați o pudră fină pe față, pentru a fixa machiajul.

Pasul zece. Sprâncenele trebuie periate cu o perie specială, iar mai apoi se poate folosi un creion de sprâncene pentru a umple golurile. De asemenea, se poate folosi și un gel de fixare, special pentru sprâncene.

Pasul unsprezece. Pentru ochi, se folosește un fard de pleoape cremă ca primer, fiind ideal dacă urmează să se folosească machiaj pe pleoape. Pentru pleoape, se folosește un fard bleu, iar aceeași nuanță se aplică și în partea de jos a ochiului. Cu o pensulă curată, cele două se vor combina. Ulterior, se aplică la capătul ochiului un fard albastru închis  pentru a ridica colțul exterior. Privirea pentru acest pas trebuie să fie întotdeauna înainte, pentru o aplicare corectă. Mai apoi, se va face o glisare cu fardul în cuta pleoapei, pentru un efect de umbrire.  

Pasul doisprezece. Aplicați un pigment strălucitor bleu deschis  în mijlocul pleoapei, cu ajutorul unei pensule subțiri și a degetului. De asemenea, este nevoie de un iluminator aplicat pe aceeași porțiune de pleoapă, pentru un efect mult mai strălucitor și mai “umed”. Aplicați o nuanță aurie și în partea de jos a ochiului, în centrul pleoapelor inferioare.

Evidențiați ochii 

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond[Sursa foto: freepik]

Pasul treisprezece.  Aplicați un creion de ochi negru  pentru linia apei, pentru a intensifica întreg look-ul. Același lucru se va face și pe linia apei a genelor de sus, pentru a scoate în evidență ochiul.  

Eyeliner și mascara

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Ce presupune un machiaj metalic. Iluminați-vă și evidențiați-vă ochii!

Pasul paisprezece.  Următorul pas pentru machiajul ochilor albaștri este să aplicați rimelul pentru gene, care va fi dat puțin și pe genele inferioare.

Aplicarea rujului

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum pot diminua femeile ridurile din jurul ochilor

Pasul cincisprezece.  Îndepărtați masca de buze aplicată anterior. Folosiți un contur de buze, asemănător culorii rujului pe care îl veți folosi, precum creion maro deschis. Pentru această nuanță se aplică un ruj nude, catifelat.

Pasul șaisprezece. Aplicați încă puțin fard de obraz, deoarece acesta poate dispărea în piele dacă este unul cremos. 

Pasul șaptesprezece. Aplicați iluminatorul pe pomeți, pe nas și în colțul intern al ochiului. 

Pasul optsprezece. La final, pulverizați fața cu un spray de fixare

Acesta a fost machiajul pentru ochi albaștri și păr blond.

Descoperiți pe Kfetele.ro alte trucuri şi sfaturi pentru machiaj!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Machiaj pentru blonde, brunete și roșcate. Cum să evidențiezi trăsăturile și să obții un look sofisticat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies