Machiajul perfect. Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta

Machiajul perfect. Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta
Machiajul perfect

Bineînțeles că machiajul poate avea diverse forme. Însă știați care sunt produsele esențiale?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le aveți în trusă. 

11. Primer 

Pe locul 11 se află primer-ul. Indiferent de faptul că alegeți un astfel de produs special sau alegeți să îl înlocuiți cu o cremă hidratantă, ideea principală este că trebuie să existe înainte de a aplica fondul de ten sau orice altă pudră pe piele.

Și o cremă hidratantă poate acționa ca un primer, indiferent de faptul că este ieftin sau scump, acesta trebuie să existe, însă cu toate acestea, o cremă este extrem de potrivită dat fiind faptul că o puteți alege conform tenului pe care îl aveți pentru a vă asigura că funcționează bine cu pielea. 

Citește și: De la pigmenți naturali la formule revoluționare. O călătorie în istoria fascinantă a rujului

Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secrete revelate. Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament

10. Concealer 

Pe locul 10 se află concealer. Imediat ce am aplicat primer-ul sau crema, a venit timpul să aplicăm și un corector, care va lumina toată fața, în special în zilele de vară, indiferent că doar trebuie să vă lumineze fața sau trebuie să acopere anumite imperfecțiuni pe care vi le doriți acoperite.

Nuanța trebuie să fie în concordanță cu pielea pe care o aveți, există nenumărate din care puteți alege, iar atunci când vine vorba despre aplicarea sa, o puteți face cu ajutorul unui burețel sau chiar cu degetele. În cazul în care pielea este puțin uscată sub ochi, puteți amesteca puțină cremă hidratantă cu un corector și apoi să îl aplicați, pentru a îl face mult mai fluid și transparent. 

Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

9. Fond de ten 

Pe locul 9 se află fondul de ten. Odată ce ați aplicat corectorul, acum a venit timpul să aplicați și fondul de ten, în cazul în care doriți și simțiți nevoia în regulă bineînțeles exact ca în cazul corectorului, nuanța să fie potrivită pentru pielea pe care o aveți, pentru a o lăsa ulterior mult mai luminoasă și netedă, fond de ten care se poate aplica fie direct cu mâna, un burețel sau o pensulă. 

Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

8. Pudra 

Pe locul 8 se află pudra. Odată ce am aplicat și fondul de ten, cu siguranță deasupra acestuia trebuie să venim și cu o pudră de fixare, indiferent de vârsta pe care o avem, nu ar trebui ca aceasta să lipsească din rutina noastră de machiaj, în special în zona frunții, a nasului și a bărbiei.

La final, aceasta ne va matifia tenul și ne va fi acea strălucire de care aveam nevoie, dar totodată fondul de ten și restul machiajului va dura mult mai mult. Postura se poate aplica fie cu un burețel ție cu o pensulă pufoasă, iar nuanța acesteia poate să fie, fie translucidă, fie în concordanță cu nuanța pielii. 

trucuri pentru un machiaj perfect
Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

7. Mascara 

Pe locul 6 se află rimelul.

In funcție de preferințe, primer-ul este ales așa cum vă doriți, pentru ca genele să fie mai groase, despărțite umplute și așa mai departe, însă cu toate acestea ne dorim ca întregul nostru măcar să fie cât mai natural cu putință, așa că nu ne dorim ca stratul de pe gene să fie unul excesiv, ci să arate bine, iar de asemenea putem aplica machiaj și pe linia inferioară a genelor. 

machiaj usor de realizat
Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

6. Creion sau gel de sprâncene 

Pe locul 6 se află creionul sau gelul pentru sprâncene. În cazul în care vă doriți să mai umpleți sprâncenele dat fiind faptul că pot exista zone mai rare, o puteți face cu ajutorul unui creion de sprâncene, iar în cazul în care sunt deja destul de groase, ar trebui să utilizați doar un gel pentru sprâncene circulă astfel încât sprâncenele la final să pară cât mai naturale cu putință si să aibă un aspect plăcut. 

Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

5. Blush 

Pe locul 5 se află fardul de obraz. Și acestea nu ar trebui să lipsească din machiajul nostru, fie că este cremă, pudră, pudră lichidă sau mousse, contează să-l aveți inclus în machiaj, pentru că vă oferă un aspect frumos și sănătos, arătând mult mai tânără și proaspătă instantaneu, însă cu toate acestea ar trebui să acordați atenție culorii pe care o alegeți astfel încât să se potrivească cu restul machiajului sau cu pielea pe care o aveți. Acestea pot fi pigmentate sau lucioase, în funcție de preferințe, însă cu toate acestea, machiajul va arăta mult mai bine odată ce îl veți include în rutină. 

Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

4. Pudra de conturing 

Pe locul 4 se află pudra de bronzare. Este cunoscut deja faptul că majoritatea persoanelor doresc să aibă pielea puțin mai bronzată decât este de fapt, sau să-și pună în evidență mai bine anumite trăsături ale feței, motiv pentru care apelează la pudra de bronzare. Aceasta se poate utiliza și ca fard de pleoape, de asemenea exact ca în cazul fardului pentru obraji, pudra de bronzare poate să fie mată sau strălucitoare. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

machiaj stralucitor
Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

3. Iluminator 

Pe locul 3 se află iluminatorul. Bineînțeles că aplicarea acestuia nu trebuie să fie făcută nici în exces, însă vă va aduce un plus atunci când îl veți aplica la machiaj. De asta poate să fie roz, alb sau chiar puțin mai galben spre portocaliu, în funcție de preferințe, dar și de cum stă mai bine pe piele și în concordanță cu întregul machiaj, fiind aplicat deseori cu ajutorul unei pensule speciale sau în cazul în care este unul solid, direct pe ten, urmând ca mai apoi să fie așezat mai bine cu ajutorul unui burețel. 

Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]

2. Ruj si balsam de buze 

Se află rujul și balsamul de buze. Balsamul de buze trebuie să se afle întotdeauna în geantă, dat fiind faptul că acesta ne menține buzele sănătoase, iar pe lângă faptul că trebuie inclus neapărat în rutina de îngrijirea tenului noaptea, acesta poate să fie aplicat și în timpul zilei în momentul în care buzele noastre se usucă deși nu ar trebui. 

De asemenea, pe lângă balsamul de buze, chiar și un ruj ar trebui să fie inclus întotdeauna în trusa de machiaj, deseori fiind preferate cele de culoare naturală fie mai închisă sau deschisă, însă bineînțeles că în funcție de nuanța pielii, se pot potrivii și cele roșii sau de alte nuanțe. Acestea pot fi mate, lucioase, sub formă lichidă sau solidă, de nuanțe mai închise sau mai deschise. 

Machiajul perfect[Sursa foto: freepik]

1. Pensule de machiaj 

Pe locul unu se află pensulele de machiaj. Bineînțeles că acestea nu au cum să lipsească sub nicio formă din trusa de machiaj, și este cunoscut deja faptul că există câte o pensulă specială pentru fiecare produs de machiaj în parte, atunci când vine vorba despre fondul de ten, putem utiliza fie o pensulă burețel sau se poate aplica direct cu degetele, în ceea ce privește pudra, aceasta trebuie să fie aplicată cu o pensulă specială, de asemenea pentru iluminator, pudra de bronzare și cealaltă, trebuie să avem o pensulă diferită pentru fiecare, una mai micuță pentru fardul de pleoape si dacă vă doriți, o perie specială pentru sprâncene, gene, dar și una specială pentru eyeliner. 

produse esentiale de machiaj
Cele 11 produse esențiale pe care trebuie să le ai in trusa ta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Secrete revelate. Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies