Secrete revelate. Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament

cine este jane seymour
Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament

Frumusețea este prezentă indiferent de vârstă. Însă știați care sunt secretele lui Jane Seymour? 

Aflați în rândurile următoare cine este mai exact Jane Seymour, dar și ce exerciții face aceasta pentru a-și menține silueta. În plus, descoperiți și în ce constă mai exact alimentația sa dar și rutina de îngrijire personală. 

 

Cine este Jane Seymour  

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951 în Anglia, având o pasiune extraordinară pentru actorie încă de la o vârstă foarte fragedă, motiv pentru care a decis să își creeze o carieră în industria divertismentului.

Astfel, aceasta a reușit să primească un rol în filmul din anul 1973, alături de James Bond, film datorită căruia a reușit să ajungă la faima internațională și a marcat începutul unei cariere de actorie de succes. Pe lângă acest aspect, aceasta este cunoscută și pentru dedicarea ei de a menține un stil de viață sănătos și activ, cu o bunăstare fizică și mentală, încă de când aceasta s-a confruntat cu o situație care i-a pus viața în pericol. 

Totul s-a întâmplat în momentul în care aceasta era implicată într-un proiect, moment în care sunt confruntat cu bronșita, cea care a și dus-o la o eroare medicală foarte critică, perioadă în care un antibiotic i-a fost injectat din greșeală într-o venă în loc de mușchi. De acolo și până la o situație extrem de critică de sănătate a fost doar un pas, moment care a făcut-o să realizeze și să îi întărească aprecierea pentru viață și credința sa de a trăi în fiecare zi.

 

În prezent, la vârsta de 72 de ani, Jane Seymour reușește să contribuie zi de zi la tinerețea sa de lungă durată și la atitudinea sa pozitivă și calmă. Astfel, chiar și acum aceasta reușește să iasă în evidență prin grația sa dar și profesionismul de care dă dovadă de fiecare dată. 

Citește și: Secretele de frumusețe ale lui Cher. În căutarea elixirului tinereții!

dieta jane seymour
Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament[Sursa foto: Hepta.ro]

Citește și: Sophia Loren. Povestea longevității și frumuseții eterne

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Exerciții de izometrică 

Pentru ca Jane Seymour să-și mențineți silueta și la această vârstă și în continuare, aceasta deține anumite elemente cheie atunci când vine vorba despre rutina sa de exerciții fizice, printre care se află și izometrica.

Exercițiile izometrice implică contracții musculare fără mișcare, ceea ce duce la îmbunătățirea forței și a rezistenței musculare. Chiar Jane Seymour a susținut faptul că acest tip de exerciții pune accent pe eficacitatea în izolarea și angajarea mușchilor abdominali, pe care o atribuie izometricului pentru că îi dă putere. Astfel, odată cu trecerea timpului, acestea au devenit elemente de bază în regimul său de fitness, permițându-i să-și mențină aspectul tineresc și sănătatea generală. 

Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament[Sursa foto: freepik]

 

Practica pilates de peste 30 de ani 

pe lângă exercițiile de izometrică, Jane Seymour practică de peste 30 de ani Pilates. Acesta reprezintă un regim de fitness renumit pentru concentrarea sa pe forța de bază, flexibilitatea și sănătatea articulațiilor, practică ce i-a ajutat o pe Jane Seymour să-și mențină vitalitatea tinerească, muncind din greu în timpul acestor antrenamente, continuând până când mușchii ei obosesc. 

exercitii jane seymour
Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament[Sursa foto: freepik]

 

Dieta  

Bineînțeles că pe lângă exercițiile fizice pe care aceasta le face destul de des, și dieta are o importanță aparte atunci când vine vorba despre menținerea tinereții sale, motiv pentru care Jane Seymour obișnuiește să aibă o practică de a mânca o singură masă pe zi. Datorită acestei autodisciplinei, a reușit să își mențină de-a lungul timpului aceeași greutate pe care o avea la vârsta de 17 ani. De obicei, această masă pe care o consumă include o farfurie echilibrată cu legume, pește slab sau, ocazional, o porție mică de pui, morcovi cruzi sau țelină. De asemenea, de luat în calcul este și faptul că, aceasta a dezvăluit totodată și o pasiune în legătură cu stilul său de viață sănătos, motiv pentru care, în prezent, își cultivă propriile legume organice în curtea ei, această practică ii asigură o aprovizionare constantă cu produse proaspete, fără pesticide. Astfel, atunci când vine vorba despre dieta sa, se pare că se concentrează în principal pe alimente bogate în proteine și fibre, cu pui și legume. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

rutina de ingrijire jane seymour
Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament[Sursa foto: freepik]

 

Vinul 

Pe lângă mâncare, Jane Seymour are o pasiune aparte în ceea ce privește vinul. Dat fiind faptul că mama sa a fost de profesie somier, aceasta deține pasiunea pentru vin răsfăț ocazional, preferatul acesteia fiind vinul alb franțuzesc dulce, dar și vinurile din California, îmbrățișând cu mare plăcere lumea diversă a vinului, care reușește să se alinieze cu filozofia ei alimentară generală, bucurându-se de plăcerile vieții cu moderație și savurând bogăția experiențelor. 

dieta jane seymour
Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament[Sursa foto: freepik]

 

Trucuri de beauty 

Bineînțeles că Jane Seymour deține și o rutină de îngrijire personală pentru a reuși să-și mențină tinerețea, motiv pentru care aceasta a ales o cale de îmbunătățire a frumuseții naturale, evitând procedurile precum botoxul, începându-și ziua cu câteva exerciții fizice pentru o stare generală de bine dar și pentru sănătatea pielii, strălucirea interioară este oferită de mâncare aleasă pe care o consumă aceasta. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de produse cosmetice, cremele hidratante și de protecție solară sunt cele mai utilizate de aceasta dimineața, pentru protejarea și hrănirea pielii. De asemenea, Jane Seymour își menține rutina de îngrijire a pielii cu aceeași dăruire atât dimineața cât și seara, în special atunci când vine vorba despre îndepărtarea machiajului ceea ce este o prioritate, urmată de o cremă hidratantă și de o cremă hrănitoare pentru tratamentul de noapte. Aceste practici sunt elementele de bază ale tenului ei strălucitor, pe lângă curățarea zilnică și utilizarea balsamului pentru părul ei. Jane Seymour își prețuiește frumusețea naturală și își îmbrățișează ridurile ca parte a identității ei.  

jane seymour
Cum își menține Jane Seymour la 72 de ani, corpul și mintea în formă prin rutina sa de antrenament[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sophia Loren. Povestea longevității și frumuseții eterne

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies