Secretele de frumusețe ale lui Cher. În căutarea elixirului tinereții!

secrete de frumusete ale lui cher
Secretele de frumusețe ale lui Cher

Frumusețea poate să fie menținută indiferent de vârstă. Însă știați care sunt secretele în acest sens?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cher, în ce constă rutina sa de exerciții, dar și care sunt cele 3 alimente pe care le consumă în mod constant. În plus, descoperiți și care sunt cele 3 tipuri de fructe pe care le consumă, dar și care sunt alimentele pe care le consumă mai rar sau chiar deloc. 

Cine este Cher  

Citește și: Secretele frumuseții. Dieta Salmei Hayek și cum alegerea alimentelor îi influențează strălucirea

Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Sophia Loren. Povestea longevității și frumuseții eterne

Cher este cântăreață și actriță, care s-a născut în anul 1946, într-o familie cu gene foarte bune, dat fiind faptul că mama sa a trăit până la vârsta de 96 de ani și bunica sa obișnuia să facă mișcare zilnic chiar și la vârsta de 72 de ani.

Prin urmare, aceasta nu a avut un singur model în viață atunci când vine vorba despre un stil de viață sănătos, ci doua, însă a decis să facă o schimbare abia în anul 1991, o schimbare care a ajutat-o să se mențină în formă și până la această vârstă, având o siluetă de invidiat. Frumusețea sa este întreținută zilnic prin rutina sa de exerciții, alimentația la care are foarte mare grijă și atunci când vine vorba despre ceea ce consumă frecvent, ceea ce consumă mai rar, dar și în special, la ceea ce nu consumă absolut deloc. 

Rutina de exerciții a lui Cher 

Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

În ceea ce privește rutina sa de exerciții, se pare că Cher nu deține un mare secret, însă se antrenează destul de mult și din greu, timp de 5 zile pe săptămână, cu un antrenor personal, însă dat fiind faptul că are o vârstă destul de înaintată, acesta trebuie să muncească de 2 ori mai mult și să fie în majoritatea timpului la sală, odată cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă.

Doar așa își va menține corpul, dar și sănătatea în limitele normale. Cu toate acestea, exercițiile sale nu trebuie să constea neapărat în sportul depus la sală cu antrenorul personal, aceasta obișnuiește și să facă surf, să meargă pe jos destul de des, să joace tenis, dar și să participe la zumba. Dansul reprezintă un exercițiu extrem de potrivit, în special pentru seniori, dat fiind faptul că nu numai că îi menține în forma fizică bună, ci le ajută și mintea să fie antrenată.
Odată ce veți alege să faceți în astfel de exercițiu prin dans, în mod constant, se pare că acesta este asociat cu un risc mai mic de demență, creează noi căi neuronale și îmbunătățește procesul de luare a deciziilor, ajutând la menținerea inteligenței pe măsură ce procesul de îmbătrânire înaintează. De asemenea, odată cu dansul se reduc și sentimentele de izolare, depresia și anxietatea, sporind stima de sine și încrederii în sine.  

Cartofi dulci 

Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Atunci când vine vorba despre alimentația sa, se pare că un aliment consumat frecvent de către Cher este și cartoful dulce. În ciuda faptului că în tinerețe, aceasta obișnuia să consume foarte multe alimente nesănătoase, dar și de tip fast-food, se pare că odată cu înaintarea în vârstă, aceasta a realizat că are nevoie de un stil de viață mult mai sănătos care să includă automat și

alimente sănătoase, motiv pentru care a luat legătura cu un specialist în nutriție sportivă care a ajutat-o de-a lungul timpului și în ceea ce privește dieta sa alimentară, dar și programul de fitness, începând cu anul 1991. Datorită acestui program pe care l-a urmat, a reușit să se mențină în formă și să gătească acești cartofi dulci în nenumărate moduri foarte gustoase. Se pare că aceștia pot fi preparați chiar și în cuptorul cu microunde timp de 4 minute și sunt absolut gustoși, și oferă totodată un sistem imunitar puternic, având o sursă bogată de fibre alimentare, promovând astfel sănătatea și îmbunătățind digestia, iar dat fiind faptul că sunt în mod normal dulci, aceștia au un indice glicemic scăzut în comparație cu alte alimente care deținând compoziția sa amidon și nu trebuie să uităm nici de sursa bogată de vitamina C pe care aceștia o dețin, foarte bună atunci când vine vorba despre piele și funcționarea creierului. 

Legume 

Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

Bineînțeles că și legumele sunt cele care au ajutat-o pe Cher să obțină proteinele de care are nevoie, dat fiind faptul că, în mod frecvent aceasta consumă linte, dar și fasole și diverse leguminoase sunt, care o ajută să-și mențină sănătatea intactă și stilul de viață cât mai sănătos datorită dietelor sănătoase pe bază de plante pe care aceasta le urmează, care o ajută totodată să își mențină și silueta

Paste 

Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

Bineînțeles că din alimentația acesteia nu trebuie să lipsească pastele, aceasta având chiar și un sos propriu de paste care include ulei de măsline, ceapă, piper negru măcinat, usturoi, ierburi roșii, la care poți adăuga și pulpe de pui, în funcție de preferințe. Rețeta este una foarte sănătoasă fiind combinată cu ingrediente nutritive, motiv pentru care obișnuiește să o prepare destul de des. 

3 tipuri de fructe 

Bineînțeles că aceasta consumă des și fructe, iar 3 dintre acestea, pe care obișnuiește să le consume destul de frecvent, sunt bananele, papaya, dar și nectarinele. În ceea ce privește pofta sa de dulce, aceasta obișnuiește să consume fructe pentru a o satisface, motiv pentru care, Cher consumă banana, care sunt pline de nutrienți, reprezentând o sursă bogată de vitamina B6 dar și C, deține fibre, mangan și potasiu, toate acestea împreună contribuind la digestie, la înfrumusețarea pielii dar și la sănătatea inimii și a tensiunii arteriale. 

În ceea ce privește papaya, și acest fruct este printre preferatele acesteia, dat fiind faptul că deține o putere nutrițională foarte mare, fiind încărcată cu vitamina C și A, având nenumărați nutrienți esențiali organismului, și dar și proprietăți antioxidante destul de bune, contribuind astfel la reducerea stresului oxidativ, scăzut potențial riscul de apariție a diferitelor boli. Papaya a fost singura care a demonstrat activitate anticanceroasă în celulele cancerului de sân, ajutând totodată și la îmbunătățirea semnificativă atunci când vine vorba despre constipație, dar și despre balonare. În plus, ajută și la prevenirea anemiei. De asemenea, si nectarinele se află pe lista acesteia, contribuind la vitalitatea sa. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

alimentatie cher
Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

3 alimente pe care le evită sau le consumă rar 

Bineînțeles că există și anumite alimente pe care aceasta obișnuiește să le consume destul de rar sau chiar să le și evite, iar cele pe care le consumă totuși, însă cu moderație, sunt și cașcavalul, laptele, dar și înghețata. 

Aceasta consumă destul de rar cașcaval, încercând totuși să-l evite, dat fiind faptul că, Cher consideră cașcavalul ca fiind unul dintre cele mai rele lucruri pentru organism, care nu se digeră bine, iar majoritatea chiar brânzeturilor obișnuiesc să fie prea mari în grăsimi și colesterol. În ciuda faptului că brânzeturile reprezintă o sursă bogată de proteine și calciu, nutrienți valoroși, acestea au și dezavantajele lor, în special atunci când vine vorba despre grăsimile saturate și sarea pe care o conțin, iar în momentul în care acestea sunt consumate în exces pot duce la probleme precum colesterolul crescut și hipertensiunea arterială. Prin urmare, cu cât limităm mai mult lactatele din stilul nostru de viață, cu atât facem o alegere mai bună, iar așa cum aceasta consumă destul de rar cașcaval, așa de rar consumă și laptele, dat fiind faptul că provoacă deseori balonare, în ciuda faptului că laptele este cel care conține calciu, vitamina D și fosfor, foarte importante pentru oase, iar dat fiind faptul că deține și un conținut ridicat de potasiu, acesta ne poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Cu toate acestea, anumite produse lactate sunt și sursele principale de înfundare a arterelor, grăsimi saturate, crește riscul de boli de inimă, motiv pentru care ar trebui să îi găsim alte alternative, precum laptele de migdale sau tofu care au un conținut mai scăzut de grăsimi și reduc aportul de grăsimi saturate. De asemenea, pe lângă cașcaval și lapte, acesteia îi place foarte mult înghețata, deși ar trebui să fie consumată cu moderație. 

rutina de ingrijire cher
Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]

3 alimente pe care nu le consumă niciodată 

Atunci când vine vorba despre alimentele pe care aceasta nu le consumă niciodată și le evită cu orice preț, acestea sunt alcoolul, cafeaua și carnea roșie. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile conștiente atunci când vine vorba despre sănătate, pentru a evita apariția anumitor probleme de sănătate și pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos cu putință. 

cine este cher
Secretele de frumusețe ale lui Cher[Sursa foto: Hepta]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Secretele frumuseții. Dieta Salmei Hayek și cum alegerea alimentelor îi influențează strălucirea

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies