Maia Sandu, despre unirea Republicii Moldova cu România: “Asta o să decidă cetățenii..."

republica moldova unire
Republica Moldova se poate uni cu România

Discuția despre unirea Republicii Moldova cu România a fost din nou adusă în discuție de către candidatul pro-european de la Chișinău.

Candidatul pro-european de la Chișinău, Maia Sandu, a adus în discuție unirea Republicii Moldova cu România. Aceasta spune că doar cetățenii pot avea decizia finală.

Maia Sandu, despre unirea Republicii Moldova cu România

Igor Dodon spune că o unire între Republica Moldova și România nu poate fi posibilă, dar Maia Sandu punctează de fiecare dată acest aspect.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre închiderea piețelor: "Măsura luată de Guvern este una justă!"

Asta o să decidă cetățenii. O să facă unirea, n-o să facă unirea, asta e decizia cetățeanului. Noi facem ceea ce ne angajăm să face. Eu mă angajez să contribui la curățarea instituțiilor statului în următorii 4 ani de zile, la curățarea clasei politice de politicieni corupți, la reformarea justiției și la resetarea economiei”, a declarat Maia Sandu în luna octombrie a acestui an.

romania unire cu republica moldova
România se poate uni cu Republica Moldova[Sursa foto: PixaBay]

Maia Sandu spunea acum patru ani că dacă ar fi să aibă șansa de a vota pentru o fuziune între Republica Moldova și România, ar vota "DA".

În luna noiembrie a acestui an, candidatul pro-european de la Chișinău, a rectificat declarația și a spus că dorește armonie între cetățenii moldoveni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marcel Ciolacu, anunț: “toată România va intra din nou în stare de urgenţă şi carantină..."

“Trebuie să ne unim și să lucrăm împreună pentru a ne salva țara de corupție și pentru a construi un stat normal în care oamenii să se simtă ca acasă”, a spus aceasta. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru câștigarea alegerilor prezidențiale   din Republica Moldova.

romania unire republica moldova
s-a adus în discuție unirea României cu Republica Moldova[Sursa foto: PixaBay]

”O felicit pe @sandumaiamd pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din #RepublicaMoldova! Cetățenii au ales continuarea drumului european și democratic, un drum al progresului! România va rămâne alături de Rep. Moldova în eforturile reale de modernizare, democratizare și apropiere de UE”, a postat Klaus Iohannis pe rețelele de socializare.

Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, cu 931,082 voturi. Se pare că cetățenii și-au ales 

Klaus Iohannis i-a transmis noului președinte al Republicii Moldova, un mesaj de felicitare pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Tonciu este în doliu: „Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies